Rutland 2: FAIRNESS BATTALION

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,341
Location
Helsingborg
4: The Eminence of Pain.
Say no more👍
Jag Àr inte sÄ begeistrad av det hÀr valet. Framför allt fÄr att jag inte hade rekryterat nÄgon som kanske förlorar med vilje för att de blir upphetsade av smÀrtan och förnedringen.

Jag fÄr rösta pÄ Skunk, alternativ 2. Med Skunks förmÄga att distrahera sÄ lÀr Sidd ha fritt fram att grilla folk med mikrovÄgskrafter.
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,439
Den döda fÄgeln fastnaglad vid sin pinne börjar omsvÀrmas av svarta nekrotiska tentakler. Oheligt liv lyser till i dess döda ögon. Dess torra nÀbb bÀnds öppen av en avlÀgsens viljas onaturliga makt. Den börjar tala, inte det torra kraxande man kunde vÀnta sig, utan en burkig, avlÀgsen telefonröst, som pÄ ett collect call frÄn Nebraska

Tjenare, tjenare kollegor! Skall fatta mig kort, ni skulle inte tro hur mÄnga sjÀlar de tar i minuten för interdimensionella samtal frÄn mörkernebulosan. Och jag har squashmatch mot en kaosgud frÄn andromedagalaxen efter 3 - bortamatch den hÀr gÄngen.

Hursom, alla alternativen lÄter fina. SmÀrtgudar Àr alltid kul. Skunk tror jag jag tillbringade tre veckor i Tijuana med. SvÄrt att minnas, men tror han betalade borgen - reko kille.

Hursomhelst, jag litar helt pÄ min trogne blodstr... kollega HÀgerstrand. Han förvaltar min röst.

Jag röster pÄ samma alternativ som HÀgerstrand.
 

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,148
6.
En mutant som vet sin plats? Perfekt!
Vi kan betala henne sÀmmre Àn stÀderskan! Nej... vi avskedar stÀddrskan och lÄter fladdermusmissfostret stÀda ocksÄ!
 

HĂ€gerstrand

Tror fortfarande pÄ 7WA
Joined
2 Dec 2022
Messages
797
Herre? Herre?

@obak Vad gör man nÀr man inte kan höra sin Herres röst lÀngre och inte vet vad som Àr rÀtt?

BÄde smÀrtguden och lÀderlappen skulle konkurrera om Friherre Fredags position pÄ ett obehagligt sÀtt. Jag plockar en fluga ur luften och tuggar eftertÀnksamt, innan jag pekar pÄ Impossible Girl. MediatrÀning? En superhjÀlte som inte fullstÀndigt saknar filter? Jag minns att det för lÀnge sen var nÄgot jag desperat lÀngtade efter.
1711218269719.jpeg

Jag och @Leon röstar pÄ 3.
 
Last edited:

Gerkub

Gelékub
Joined
8 Mar 2021
Messages
1,319
Ni valde
. 4!

Medan Dark Nekrolich hÄller pÄ att bli ett med Draculadimensionen, har erövrat halva mellanöstern och har flugit ivÀg för att Àta en sol eller nÄgot bestÀmmer ni er för att ha auditions. För fuck it, inte ert problem.

Vem rekryterar ni?

1: Makeshift. Klass 0 super, ninja specialiserad pĂ„ improviserade vapen. Är ung, snygg, kompetent och farlig. Är en idealist som faktiskt tror pĂ„ att hjĂ€lpa folk.

2: Skunk. Klass 1 super, har alla en skunks krafter (sĂ„ klor och stank). Är erfaren, kompetent och lojal. Jag tror aldrig jag sett nĂ„gon ta sĂ„ mycket kokain och sedan stĂ„ upp


3: Impossible Girl. Klass 2 super, Ă€r en kraftvampyr som stjĂ€l andras krafter tillfĂ€lligt. Är farlig och mediatrĂ€nad. Är nĂ€stan 60 och har ”girl” i namnet. SĂ„ lycka till att hantera det.

4: The Eminence of Pain. Klass 3 super, Àr vÀrd Ät en urÄldrig smÀrtgud frÄn bortom. Hon Àr djupt NSFW.

5. TelekinetO. Klass 4 super (mutant), oÀndliga telekinetiska krafter som kan sprÀcka mÄnen med en tanke, absolut ingen detaljerad kontroll över de krafterna. Försöker hon lyfta en penna kanske hon förintar en stad.

6. Bad Bat. Klass 2 super (mutant), fladermuskrafter. Ser ut som ett freak och Ă€r dum i huvudet. Men hon kommer tvĂ€tta era bilar eller slicka era skor om ni ber henne. SĂ„ tacksam för ett jobb sĂ„ att hon kan sluta Ă€ta ur soptunnor. Är feg men ocksĂ„ brutal.
(jag vill verkligen se en film/lÀsa en serie dÀr det hÀr gÀnget försöker samarbeta)
 

Andersson

Hero
Joined
28 Apr 2005
Messages
1,135
Location
Uppsala (UmeÄ)
OMFC(thulhu)!! Eminence of Pain vs Necrolich?! Vi kommer ta 100% marknadsandel sÄvÀl i wrestling-crowden som obskyr-klubb-i-Berlin-segmentet. 4 för tusan!

(HÀr Àr mitt visitkort - kan nÄgon göra mig en tjÀnst och ge det till Eminence - ni kan behÄlla $500 sedeln jag tejpat fast pÄ baksidan isf)
 

God45

#PrayersForBahakan
Joined
23 Oct 2012
Messages
17,490
Ni valde
 3!

Fairness Battalion bestÄr nu av:

Iron Hawk - Klass 2 super. Stark, tuff, snabb och ful!

Golden Archer - Klass 0 super. BĂ„gskytt.

Sidd - Klass 2 super. MikrovÄgskrafter.

Andersson - Klass 2 super. Helningsfaktor

Impossible Girl. Klass 2 super. Är en kraftvampyr som stjĂ€l andras krafter tillfĂ€lligt.


Orelaterat, agenter med superkrafter frÄn det utomjordiska kejsardömet Trioferron har anvÀnt ett Rut International jetplan för att kunna landa pÄ en militÀrbas förklÀdda till bataljonen. De har sedan dödat alla pÄ basen och stulit ett hemligt vapen.

Orelaterat, en mystisk kokong har upptÀckts i kÀllaren pÄ Rut International byggnaden. Kokongen Àr omgiven av ett kraftfÀlt av Draculaenergi.

Orelaterat, mystiska brĂ€nder utbröt pĂ„ de tre senaste platserna bataljonen besökte av PR anledningar precis efter att de lĂ€mnat dem


Vad gör ni nu?

1: NÄgon i företaget mÄste samarbeta med det utomjordiska kejsardömet Trioferron och har gett dem tillgÄng till jetplanet. Leta upp vem mullvaden Àr!

2: Skicka bataljonen för att hÀmta tillbaka det hemliga vapnet frÄn det utomjordiska kejsardömet Trioferrons agenter.

3: Skicka bataljonen för att hjÀlpa forskare undersöka kokongen.

4: Skicka bataljonen för att förstöra kokongen.

5: Undersök vem som anlÀgger de dÀr brÀnderna! De kan inte vara en slump.
 

Cybot

Mest spelbar
Joined
19 Oct 2001
Messages
4,341
Location
Helsingborg
a. Jag kan vÀl inte göra nÄgot annat Àn att dra slutsatsen att Iron Hawk blev de fakto en dracula (eller ersatt av en dracula) under invasionen av Dracula dimensionen (en invasion som jag röstade emot!).
b. Att behandla symptomen Àr bara att ge mullvaden mer tid.

1, 3 eller 5 Àr vettiga val. Men som en byrÄkrati-enthusiast sÄ kÀnns Alternativ 1 som det sÀkraste kortet för en utredning som faktiskt ger omedelbara resultat.
 

Arrikir

Swordsman
Joined
14 Jan 2019
Messages
451
Location
Uppsala
4 Drakula-dimensionen stavar trubbel, förstör kokongen innan den orsakar stor skada!
(Sen tror jag ocksÄ att vi mÄste hitta mullvaden men jag Àr mer rÀdd för okÀnda extradimensilnella kukonger i företagets kÀllare!)
 

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,439
Korax flaxar runt under taket och kraxar

HÀgerstrand! HÀgerstand! Gör din plikt!

Jag röstar pÄ samma alternativ som HÀgerstrand
 

Übereil

Swashbuckler
Joined
10 Jun 2010
Messages
1,877
Location
Örebro
AlltsÄ, man Äker pÄ semester i tre dar! TRE DAR! Herre min skapare pÄ en skateboard...

Ok, kan vi göra alla sakerna samtidigt? NÀhÀ? DÄ fÄr vi vÀl börja med att leta pÄ den dÀr mullvaden vi borde ha letat pÄ för tre dar sen istÀllet för att ge vÄr nekromantiker obegrÀnsad makt över en suverÀn nation.

*andas anstrÀngt i sÀkert en minut*

SĂ„ alternativ 1.

*börjar snegla pÄ resvÀskorna med stulna pengar och utpressningsmaterial*

Übereil
 

Gerkub

Gelékub
Joined
8 Mar 2021
Messages
1,319
Jag tror att brÀnderna Àr det sÀkraste alternativet, det mÄste finnas massor av kameror och vittnen, och det vore dumt om det började spridas rykten i mainstream-media nu nÀr vi har satsat sÄ mycket pÄ det. (Nej @obak vi kommer inte starta den alternativa sociala medieplattformen HeroTruths, inte Àn i varje fall).
5
 

obak

Hero
Joined
17 Jul 2013
Messages
1,148
Jag tror att brÀnderna Àr det sÀkraste alternativet, det mÄste finnas massor av kameror och vittnen, och det vore dumt om det började spridas rykten i mainstream-media nu nÀr vi har satsat sÄ mycket pÄ det. (Nej @obak vi kommer inte starta den alternativa sociala medieplattformen HeroTruths, inte Àn i varje fall).
5
Men jag har redan lovat Alex Jones en dos superelexir!
Fan ('sÀkta), fÄr vÀll ge honom LSD igen och sÀga att han fÄtt superkraften att bara tala sanning...
 
Top