DoD [Ereb Altor WIP] Resor i Ereb Altor

Leon

Leo carcion
Joined
8 Mar 2004
Messages
6,439
Ereb Altor är stort, med vida hav, höga berg och djupa öknar. Allt binds samman av ett nätverk av farleder, karavanrutter och bergspass. Att färdas genom Ereb Altor är ett äventyr i sin egen rätt, ett äventyr på en storslagen skala där riken och metropoler är knutpunkter för handel i exotiska, legendariska och magiska varor.

Vi är just nu i full färd med att finputsa vårt stöd för långresor igenom Ereb Altor. Som utlovat täcker vi land, vatten och luft - och rollpersonerna kan resa med väldiga karavaner genom Solunas röda öknar, i välriggade galioter längs med Kopparhavets handelsrutter och i högtflygande Zepelonder högt över Grynnerbergens tinnar.

Resor i Ereb Altor kan ta dagar och veckor, och spelas igenom efter en serie om fyra grund- och färdighetsslag som avgör hur rollpersonerna hanterar utmaningen. Slumptabeller och missödestabeller hjälper till att sätta färg, och fara, på Ereb Altor resestrapatser. Vi kommer att erbjuda stöd för att ta sig igenom flera regioner eller farvatten utan att fastna i detaljerna. Tilläggsreglerna för långresor hänger även ihop med stöd för handel, sjöslag och skärmystlingar. Allt som behövs för spelargrupper som vill vinna ära, rikedom och upptäcka förborgade hemligheter i Ereb Altors mörkaste vrår!

berg1.jpg
Bild av Gustav Pilesjö: Orch och dvärg (och bergsget) i Grynnerbergen
 
Top