Recent content by Lukas

 1. Lukas

  Filmer om klanen

  Nu nämnde jag att jag sett Birth of a Nation och O Brother, where art thou i start inlägget. BoN kan man skippa, intressant som historisk dokument, men den är så obekväm att se idag att det finns många bättre alternativ ifrån den tiden att se. (seriöst wtf propaganda nivån är absurt hög) O...
 2. Lukas

  Filmer om klanen

  Ikväll såg jag BlacKkKlansman och den var otroligt bra, tack för tipset @Rymdhamster och @Ulfgeir
 3. Lukas

  Forumöl i Stockholm på lördag 23 oktober?

  Absolut inte Jag vill att du dör i böldpest
 4. Lukas

  Varulvsspelshösten 2021 - rykten, skvaller och annat good stuff!

  Det här lät ju faktiskt riktigt intresserat, ska överväga om jag inte vill vara med
 5. Lukas

  Forumöl i Stockholm på lördag 23 oktober?

  Men vad tusan Jag har funderat på om det inte varit trevligt med en forumöl igen, men kommer inte kunna komma nu när det var så kort varsel.
 6. Lukas

  Filmer om klanen

  De senaste dagarna har jag sett tre filmer där Ku-klux-klan har förekommit på ett eller annat sätt (o brother where art thou, Missisippi brinner och Birth of a nation)och nu känner jag att skulle vilja fortsätta se filmer om den avskyvärda gruppen människor. Men alltså jag kan inte komma på...
 7. Lukas

  Kvinna död under rollspel i skog

  Fy fan, Har svårt att tänka mig många saker som är jobbigare för arrangörers psykiska hälsa. Hoppas de inblandade tar hand om varandra. Sedan hoppas jag också att kvinnans anhöriga klarar sig. Det måste vara speciellt att veta att ens släkting dog medan hon låtsasdes vara pirat.
 8. Lukas

  Vilket spel utspelar sig i din hemort?

  Jag är uppvuxen i Tullinge en medelklass förort där ungdomar super i stora mängder vid ruinerna av en gammal riddarborg, och folk beskyller alla problem på grannorterna vi delar kommun med, samtidigt som de flesta familjer döljer sina egna fel bakom vackra husfasader. Mitt emot mina föräldrar...
 9. Lukas

  [Mäster Ulv, del 3] - Anmälan

  Även om jag är lite sugen så känner jag mig själv tillräckligt bra för att inse att jag kommer halvt försvinna ifrån spelet efter en runda så jag får nog stå över. Men jag kommer heja på ifrån sidlinjen
 10. Lukas

  NYHET Terry Kevin Amthor RIP

  Jag har hört mycket bra om han spelsetting shadow world (iallafall de delar han själv skrivit) och länge tänkt att jag ska kolla in det. Nu kanske är tiden att höra det.
 11. Lukas

  [OctoGônes] Löpande (ish) konventsrapport

  Vad jag hade skrattat om indierummet är inställt och ingen meddelat dig. Den där Cthulhu kampanjen lät skojig så om du inte hittar indie spelare kan du köpa den och översätta den till svenska åt mig.
 12. Lukas

  NYHET Free League släpper Blade Runner rollspel

  Det är en helt annan fråga, men jag blir obekväm över hur robotar behandlas i star wars då de verkar vara så pass "mänskliga" som de är.
 13. Lukas

  NYHET Free League släpper Blade Runner rollspel

  Jag hoppas ligan gör en regelbok som spontan antänder om folk spelar fel.
 14. Lukas

  NYHET Free League släpper Blade Runner rollspel

  Jag kommer inte bedöma det förens det är skrivet. men det betyder inte att jag tycker det är fel att ha önskningar för hur man vill att det ska se ut.
 15. Lukas

  NYHET Free League släpper Blade Runner rollspel

  Jag undrar om vi diskuterar olika saker här För mig är det skillnad på hur spelet är skrivet och vilka värderingar karaktärerna har i sättningen. Jag vill att Spelet bemöter de här frågorna, det betyder inte att alla rollpersoner gör det.
Top