Nekromanti [Promotion] Slutspurt för Oktoberlandets kickstarter!

Joined
1 Feb 2013
Messages
625
Location
Nibiru
Nu återstår mindre än en vecka av kickstartern för vårt nya rollspel Oktoberlandet – på tisdag i nästa vecka är det över. Häng på innan det är för sent. :)

Inför slutspurten har vi lagt till ett nytt stretchgoal – den kompletta romanen Lintovaffären, som utspelar i Oktoberlandets värld och är skriven av Christian Mehrstam själv. Om vi når detta stretchgoal kommer backers att få ett TRYCKT exemplar av boken utan extra kostnad.

När revolutionären Orimann Lintov flyr från Leongrad inleds en jakt som löper över halva Oktoberlandet. Spåren leder tsarpolisens utsände och hans slavfolk norrut till Arkansk, ut på tundrans vidder och till sist ner i tunnlarna under Snöbaronens förbjudna glaciärfäste. Vad gör Lintov så svårfångad? Vad vill han tillverka med Snöbaronens teknologi? Och vem är egentligen vem av jägare och byte?

Lintovaffären publicerades första gången 2006 men presenteras här i reviderad nyutgåva. Jämte tsarpolisens spännande rapporter finns en uppsjö av andra oktoberländska texter – allt från poesi till predikotexter, kataloger och förhörsutrdag. Tillsammans ger de en fördjupad bild av spelvärlden och bygger vidare på ”Projekt Mir” i grundreglerna. Boken utforskar gränsen mellan skönlitteratur och spel och går att läsa både som en fristående roman och som en del av rollspelet Oktoberlandet.

PS. Vi har också lagt till en ny pledgenivå – REVOLUTIONÄR – för enbart en PDF-version av spelet.

Vill du veta mer om Oktoberlandet? Massor av information finns förstås på Kickstartersidan. Dessutom kan du höra en lång intervju med huvudkonstruktören Christian Mehrstam i senaste avsnittet av vår podcast Signaler från Zonen.
 
Joined
1 Feb 2013
Messages
625
Location
Nibiru
Vi passerade just 140 000 kr i kickstartern för Oktoberlandet och därmed det näst sista delmålet kampanjen: vi kommer att trycka snygga och praktiska handouts till introduktionsäventyret i boken.

Nu återstår bara ett dygn av kampanjen - klockan 21 i morgon tisdag är det över - och ett stretchgoal: den kompletta romanen Lintovaffären i tryckt format till alla backers på nivå ENTREPRENÖR och uppåt.

Häng på innan det är för sent!

/Fria Ligan
 
Top