[Rollspelsbokcirkel] Nominering Bok 7

Max Raven

T12-kultist
Joined
20 Oct 2009
Messages
4,333
Location
Malmö
I den här tråden får du nominera böcker du vill kunna rösta på inför nästa bokcirkel. Nominering stänger Söndag 24/10 21:00.

Skriv ned i den här tråden vilka böcker du vill nominera till nästa gång! Fritt fram med hur många förslag du vill, så länge du själv kan tänka dig att prata om dem och att de är någotsånär relevanta.

Efter det röstar vi om vilken bok vi vill prata om (i en annan tråd, som postas efter att nomineringen har stängt), skriver lite om den framröstade boken på forumet och i #wrålan, och så avslutar vi med en video-chat där vi pratar om boken.

Ledorden för [Rollspelsbokcirkeln] är alltid "låg tröskel, högt i tak". Du är varmt välkommen att vara med på precis exakt de av aktiviteterna som du tycker verkar kul!

Vi ordnar datum och tid för video-chatten när boken väl är vald - lite längre bort om det är en tung bok, lite närmre om det är en lättviktare.
 

Rickard

Superhero
Joined
15 Oct 2000
Messages
17,378
Location
Helsingborg
Don't Rest Your Head: Tänk Meanwhile City i Franklyn. Tänk dig Dark City. Tänk dig ett spelsystem som faktiskt skapar skräckkänslor i dig som spelare. Du är i en mardrömslik stad. Du får inte vakna.

Unknown Armies:
bland det bästa BRP-systemet jag sett. Tänk dig Fringe och The Lost Room, Arkiv X eller Vampire, fast med magi och gudavarelser dolda i vår tid. Tillsammans med Don't Rest Your Head skulle jag nog säga att detta är ett spel man bör ha läst. Jag har dock inte läst allting i det, så det är dags nu.

Slaying Dragons: Ett D&D, fast utan mekaniken? Blev sugen när jag läste @God45:s recension. Pay what you want.
 
Top