Bra t-shirt-tryckeri?

zonk

muterad
Joined
10 Jan 2016
Messages
3,096
Ska trycka 1-2 tishor med ett egenhändigt hopsatt tryck på. Är det nån som har tips på en firma som kan göra det bra, till vettigt pris?
 

wilper

Gubevars en rätt produktiv människa.
Joined
19 May 2000
Messages
7,848
Location
Nordnordost
@Sysp var gjorde du våra tröjor? De har väl visat sig ha god kvalité och var inte jättedyra som jag minns det.
 

Rickard

Superhero
Joined
15 Oct 2000
Messages
17,379
Location
Helsingborg
Om du vill att trycket ska hålla tills t-shirten går sönder, istället för att flagna efter några tvättar, så ska du titta på tryckerier som utför screen-tryck, där tyget istället färgars. Spreadshirt är digitaltryck, vilket innebär bläck ovanpå t-shirten. Jag skulle ärligt talat bara googla och höra mig för hos några lokala tryckerier som utför screen-tryck. Borde vara billigaste alternativet, dessutom.
 

Mogger

Hipsteranka
Joined
12 Nov 2001
Messages
16,935
Location
Ereb Altor
Ska man ha enfärgat tryck är det inte supersvårt att göra det själv. Finns massor av guider på youtube.
 

Jocke

Bäst i rollspel
Joined
19 May 2000
Messages
4,008
Location
Sthlm
Du vill trycka det som heter DTG tyck eller liknande, alltså att de trycker direkt på plagget. Vilken fabrikör du än väljer.
 

ChrilleT

Swordsman
Joined
1 Feb 2014
Messages
498
En i vår spelgrupp jobbar med tryck på alltifrån tapeter, banderoller, visitkort, t-shirts och mycket mer. Han har gjort både till företag och privatpersoner. Inte så mycket bilder på just t-shirts på hans hemsida än men finns kontaktinfo och lite annat.
 

pappa

STOCKHOLM KARTELL
Joined
4 Nov 2006
Messages
569
Location
Skogen
Spreadshirt, tvätta ut-och-in på 30 grader. Håller till synes för evigt.
 

Daarkh

Veteran
Joined
29 Mar 2016
Messages
3
Har tyvärr dåliga erfarenheter av Spreadshirt. Två tröjor som flagnade efter tvätt, trots att tvättråden följdes till punkt och pricka (Skulle tvättas i 30 grader, inte 40). Spreadshirt gav mig ett presentkort som plåster på såren efter första tröjan, så kudos till deras support, men tyvärr var inte den nya särskilt bättre. Så jag bytte till Redbubble istället och trycken på tröjorna därifrån har varit hästlängder bättre. Snyggare färger, bättre tryckkvalité och framför allt bättre hållbarhet. Jag kan visa bilder på skillnaderna om någon skulle vilja det.
 

Rickard

Superhero
Joined
15 Oct 2000
Messages
17,379
Location
Helsingborg
Har tyvärr dåliga erfarenheter av Spreadshirt. Två tröjor som flagnade efter tvätt, trots att tvättråden följdes till punkt och pricka (Skulle tvättas i 30 grader, inte 40). Spreadshirt gav mig ett presentkort som plåster på såren efter första tröjan, så kudos till deras support, men tyvärr var inte den nya särskilt bättre. Så jag bytte till Redbubble istället...
...vilka utövar screen print ... eller "garment printing", som de skriver på sidan. Vet inte om det är någon teknisk skillnad. De färgar materialet i t-shirten istället för att lägger ett lager färg ovanpå.
 
Top