Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Western IV Spelledarskärm - Designen - Streckkod på framsidan?

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Stövelkatten, Idag, 00.12
0 responses
21 visningar
4 gillar
Stövelkatten  
Skapad av Måns, 11 April 2017, 13.29
59 responses
1.063 visningar
8 gillar
Paal
av Paal
 
Skapad av Dr_Dängrot, Igår, 21.27
4 responses
157 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av Krille, Igår, 20.42
2 responses
89 visningar
4 gillar
Krille
av Krille
 
Skapad av Rymdhamster, 26 April 2017, 16.24
17 responses
259 visningar
1 gillar
da_bohz
av da_bohz
 
Skapad av ceruleanfive, Igår, 20.34
1 response
59 visningar
1 gillar
soda
av soda
 
Skapad av Nässe, 16 November 2016, 20.58
16 responses
598 visningar
2 gillar
Nässe
av Nässe
 
Skapad av Dr_Dängrot, 26 April 2017, 12.40
20 responses
235 visningar
0 gillar
Dr_Dängrot  
Skapad av Guran89, 26 April 2017, 10.47
46 responses
729 visningar
2 gillar
Fjodor Pollett  
Skapad av anth, Igår, 17.41
5 responses
54 visningar
0 gillar
0.113
av 0.113
 
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • Western IV Spelledarskärm - Designen - Streckkod på framsidan?

  Var inne på er shop på www.åskfågeln.se och såg att ni har några bilder på den kommande spelledarskärmen där.

  Nu vet jag inte om det är den slutgiltiga designen, men tycker det är mycket tråkigt att hela framsidan inte är täckt av en bild. Dessutom är det extra tråkigt att ni på framsidan, under delen som heter Rollpersonen, har valt och ha med information om karaktärsskapandet, då jag inte ser någon nytta med detta. Dessutom så är det alldeles för lite information här för att man ska ha någon nytta av den vid skapandet av en karaktär. Skulle en spelaren behöva göra en ny karaktär, antingen före eller under spelets gång, så kommer man ändå behöva använda sig av böckerna.

  Hade hellre sett att de tabeller och information som finns på framsidan istället hade kommit med på ett lösblad eller liknande. Tabeller och information är ju något som de flesta moderna spelledarskärmar inte har på framsidan längre, utan framsidan brukar bara bestå av en bild och eventuellt spelets namn/logga. Vilket jag också tycker hade varit snyggast.

  Men det ser även ut som att ni har valt och ha med streckkoden/EAN-koden på skärmen framsidan. Det är inte snyggt och är inte heller något som finns med på moderna spelledarskärmar. Jag hoppas att det inte är försent för och ändra detta och att ni istället väljer en lösning så som ett omslagspapper runt skärmen där EAN-koden kan finnas med eller en klisteretikett med EAN-koden på själva omslagsplasten.

  Sedan undrar jag också i vilket material själva skärmen kommer göras? Jag hoppas på att det blir något i stil med t.ex. de spelledarskärmar Fria Ligan släpper till sina spel. Det är både snyggare och mer hållbart än de som bara görs i lite tjockare papp.
  Last edited by Den Gamle; 21 February 2017, 12.45.

 • #2
  Jag hoppas att det är försent för ändringar! ;)

  ...men jag är enig om att sidan med rollpersonsskapande känns onödig. (Fram)sidan med färdigheterna och kriterier för svårighetsgrader för dessa ser jag däremot stort värde i. För detta nöjer jag mig helt klart med att illustrationen "endast" täcker två sidor.

  Jag har granskat innehållet på (bilderna av) skärmen extremt kritiskt eftersom jag alltid är till häpnad besviken över allt man brukar missa och allt onödigt som stulit plats. Här ser man ut att ha fått till riktigt bra innehåll och en skärm som jag faktiskt kommer att använda utan att klä om med egna sidor! :)

  Samma kartongmaterial som Fria ligans skärmar vore guld!

  Kommentera


  • #3
   Utformningen är bra. Att ha framsidan och baksidan med övergående bild är bra och spelarna kommer ha en fin bild att titta på och inte distraheras av att vilja läsa vad för tabeller som finns där annars. Ytterdelen där är ju inget som spelarna direkt ser och det är bra att det finns bra information på dem istället.
   Vad gäller EAN-koden skall den finnas synligt och avläsningsbart på alla produkter som säljs och kan säljas i butik. den sitter på baksidan vilket är bra placering.

   Jag har inte tittat igenom tabellerna och jag saknar alltid något så det är ju av mindre betydelse. Det är ju inte den första spelledarskärmen för Western så varför skulle den inte blivit bra denna gång?

   enligt min uträkning är det nog sent för ändringar :-)

   Kommentera

   Arbetar …
   X