Tillkännagivande

Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Om Magi - Den förbjudna konsten

Minimera
X
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

  Om Magi - Den förbjudna konsten

  Hej allihopa. En rätt så enkel och snabb fråga - förstår jag kickstartern rätt om jag säger att det inte kommer finnas mycket regler för tex. nekromanti, kaosmagi, ikonotropi, etc?

  Ni beskriver i er kickstarter att att kommer finnas minst 250 besvärjelser, men också att det kommer finnas minst femtio besvärjelser var till biotropi, heliotropi, geotropi, pyrotropi, kosmotropi... Vilket blir 250 besvärjelser. Betyder det att det finns besvärjelser endast till 5 av 24 magiskolor i Eon, eller slänger ni in en handfull besvärjelser till de andra skolorna eller vad är planen?

  I övrigt ser det skitbra ut, har backat redan!

  #2
  Magiboken kommer ge lite grundläggande info om varje aspekt, men vid lansering kommer det endast finnas fem aspekter med officiellt material som presenteras i separata 'aspektbocker'. Dessa böcker kommer ge ingående information om den relevanta aspekten (tex Biotropi) komplett med dissipationstabell och minst 50 besvärjelser vardera.

  Resterande aspektbocker kommer lanseras löpande framöver, as and when de färdigställs. De som fundade på högsta nivån i KS kommer vara med i en slags röstningsprocess om vilka aspektbocker som ska lanseras härnäst.

  Kan vara värt att påpeka att vissa besvärjelser som presenteras i mysteriepaketen i aspektböckerna använder transformering, så även fast det inte finns komplett info och besvärjelser till varje aspekt kommer det finnas små hintar och smakprov till andra aspekters krafter plottrade bland det lanserade materialet :)

  Kommentera


   #3
   Efter en snabb koll av de 250 besvärjelserna så inkluderar mellan 50 och 100 besvärjelser transformeringar till andra aspekter. Exempelvis innehåller pyrotropi-besvärjelserna många transformeringar till närliggande termotropiska och ataxotropiska effekter.

   Kommentera

   Senaste inlägg

   Minimera

   Arbetar …
   X