Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Episka strider och slag i Eon

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av MattiasLejbrink, Igår, 22.24
43 responses
816 visningar
8 gillar
Rymdhamster  
Skapad av neogothor, Idag, 16.10
2 responses
14 visningar
0 gillar
Bifur
av Bifur
 
Skapad av Cybot, Igår, 23.21
6 responses
140 visningar
2 gillar
Mundo
av Mundo
 
Skapad av Khan, 10 January 2018, 10.51
21 responses
538 visningar
11 gillar
Khan
av Khan
 
Skapad av luddwig, Idag, 11.47
7 responses
231 visningar
13 gillar
Mundo
av Mundo
 
Skapad av wilper, 03 May 2017, 12.56
140 responses
3.775 visningar
11 gillar
wilper
av wilper
 
Skapad av wilper, 23 December 2017, 10.15
35 responses
1.339 visningar
9 gillar
P.eLL.e
av P.eLL.e
 
Skapad av Necross, 14 January 2018, 09.26
83 responses
2.912 visningar
3 gillar
krank
av krank
 
Skapad av DeBracy, 28 December 2017, 21.58
15 responses
282 visningar
3 gillar
P.eLL.e
av P.eLL.e
 
Skapad av Rymdhamster, Igår, 17.20
3 responses
96 visningar
2 gillar
Lightshy  
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • Episka strider och slag i Eon

  Vad är några av dem mest episka striderna ni haft i Mundana? Låt oss försöka göra detta utan att spoila eventuella äventyr striderna har ägt rum i

  Minna:

  * gäng äventyrare mot 14 jordbestar på Ashaslätten. Alla ärrade och skadade men bara en i äventyrsrgänget låg död efter att alla jorfbestar dräpts.

  * slaget mot de där vandöda zombieliknande sakerna som figurerar i ett ävemtyrsuppslah till drunok. Drunoker, raunlädskt kavalleri, legoknektar och ett episkt gäng äventyrare fällde utslaget till de levandes fördel.

  * slagets mot vrimzikels här vid Jarlas portar.

 • #2
  En stor strid utanför ett bergatrollsfäste i Utmark. Utmarkare, drunokiska legosoldater, rauner, tiraker, olika sorters troll och vandöda figurerade i slaget ifråga. Jag upptäckte dock att jag hade gjort alltför många enskilda enheter, vilket innebar att slaget skulle ha tagit väääldigt lång tid om jag hade följt reglerna i Krigsherren till punkt och pricka. Löste sig dock helt ok med en smula godtyckliga tärningsslag.

  En sjöstrid där spelaren var en trukk som blivit ett troll (det är invecklat), och försökte införliva det avsevärt större Sinadera i sin lilla önation i Stora Arkipelagen. Tack vare en del strapatser, styrkeprov och intrigerande lyckades han få med sig en del av Sinaderas tiraker på sin sida. I det avgörande sjöslaget mosade han en massa motståndare och genom en ordentlig qadosh-investering lyckades han fördriva en schamans ande som försökte besätta hans kropp.

  Den mest episka striden någon av mina egna karaktärer har varit med om var när jag spelade en soldyrkande krigare som besegrade en tungt bepansrad alv-lisch 1v1. Perfektionism och Två vapen var en rätt bra combo i Eon 3.

  Kommentera


  • #3
   En adopterad Kragg-pojke växte upp till en ung man från Drunok och slutade sina dagar som ett hyrsvärd.
   Hans namn var Akalla Fridshammare, och vi fick många praktiska exempel på hur bra tvåhandshammare är i Eon III, när den sitter i händerna på ett muskelmonster mot folk som har tung rustning.

   Sju riddare stannade på ett lagom avstånd från honom, han var efterlyst, och han tänkte ge resten av gruppen tid att fly genom att uppehålla dem så länge som möjligt. Så han ropar ut en utmaning till dem, och en av riddarna köper den och stormar fram, en yngling som ville bevisa sig. Han lyckas undvika lansspetsen och krossar riddarens sköld och bröstkorg. Han hade en förmåga att ha en lugnande inverkan på djur, så hästen lyckas han dra till sig, men sitter inte upp. En andra riddare kommer stormande fram, och då använder han hästen som sköld och lyckas nedgöra denne också.

   Då stormar de övriga fem fram tillsammans, och med hjälp av hästkroppar till sköld lyckas han knocka en ur sadeln (som överlever med ett par brutna revben), och slår sönder en hästskalle så att en annan ryttare får sin häst över sig och krossas av vikten.

   Tillsist lyckas de sista tre riddarna nedgöra kraggbarbaren med lansar och svärd, men då hade redan hans kamrater hunnit ta sig en bra bit därifrån (de pajade några roddbåtar och tog den sista till sig själva). De totalt fyra överlevande riddarna övervägde huruvida de skulle säga att de ridit in i ett bakhåll, men bestämde sig tillsist för att säga sanningen (någorlunda). De hade inte slagits mot en vanlig dödlig, utan mot en demon som fäst sig i kroppen på en jätte från Kraggbergen.

   Kommentera

   Arbetar …
   X