Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Plotlines till Hunter: the Vigil

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Hans E Magnusson, Idag, 08.32
23 responses
307 visningar
8 gillar
0.113
av 0.113
 
Skapad av Khan, 10 January 2018, 10.51
25 responses
674 visningar
11 gillar
Khan
av Khan
 
Skapad av Nässe, Idag, 19.33
9 responses
97 visningar
0 gillar
Tant Ragnar  
Skapad av Necross, 14 January 2018, 09.26
112 responses
3.860 visningar
3 gillar
ripperdoc  
Skapad av Järven, Idag, 17.01
6 responses
89 visningar
0 gillar
da_bohz
av da_bohz
 
Skapad av ElliDilo, 12 January 2018, 19.24
8 responses
321 visningar
10 gillar
Björn Wärmedal  
Skapad av MattiasLejbrink, 15 January 2018, 22.24
54 responses
1.669 visningar
8 gillar
PAX
av PAX
 
Skapad av luddwig, Igår, 11.47
10 responses
450 visningar
16 gillar
Wyldstorm  
Skapad av micke_p, Idag, 14.26
0 responses
112 visningar
0 gillar
micke_p
av micke_p
 
Skapad av mo., Idag, 07.53
2 responses
131 visningar
3 gillar
ceruleanfive  
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • Plotlines till Hunter: the Vigil

  Jag håller på att spelleda en Hunter the Vigil kampanj och har skrivit lite plotlines för mina spelare att hantera. Det är mycket mer av en politisk och social kampanj är en kampanj om att slå ihjäl saker vilket kan vara viktigt att tänka på när man läser dessa.


  1.Vampyr kriget om Flint Michigan:
  Tre fruktade och förbjudna vampyriska blodslinjer har tagit över Flint Michigan och håller på att göra det till ett ödeland perfekt för deras egna smaker. Äldre och mer ansvarsfulla vampyrer har slutit sig samman med de lokala bortbytingarna och varulvarna för att göra sig av med de farliga och oansvariga uppstickarna. De tre blodslinjerna som tagit över området agerar dock i perfekt union för att hålla andra övernatturliga varelser ute samtidigt som den är för farliga för att falla till ett frontalangrepp från monsterjägare. En liten grupp av subtila och dödliga monster experter måste gå in och så sådan osämja mellan de unga vampyrerna i Flint att de faller i krig med varandra till den grad att en blodslinjer utrotas eller drivs ut staden eller att någon av blodslinjerna väljer att lämna staden. Under de förutsättningarna kan alliansen av andra övernaturliga återta staden.

  Blodslinjerna är:

  Jones "Trencher" Smith och hans blodslinje the Brothers of Ypres: Skapades i skyttegravarna under första världskriget då linjens skapare omfamnades under en senapsgas attack. De bär gift i sitt blod och kan endast dricka från förgiftade människor. Deras unika krafter låter dem sprida gift och kemiska vapen runt sig, nästan verkningslöst mot vampyrer men ofarbart dödligt mot människor.

  Victoria Clemmens av the Malkovians: Vansinnes vampyrer som klär sig i galenskap och infekterar andra med den.

  Raesh Al-Haim och the Morbus: Eviga smittbärare som bara kan dricka från de med en smittsam sjukdom och sprider farsoter som drabbar både dödliga och övernaturliga.


  Alliansen för skyddandet av mänskligheten är:

  -Dexter Garrets vampyrer.

  -Titanias, fedrottningen av sommarens, armé av bortbytingar.

  -One walks away och hans pack, the Wolf brothers!  2.Prison break!:
  Gruppen har fått reda på att Dante Freeman, dömd för att ha mördat sin familj med råttgift och inlåst under de senaste fem åren på ett Super Max fängelse, är oskyldig. Övernaturliga omständigheter fick honom att se skyldig ut men gruppen vet sanningen och vill befria honom. De tycker det är grymt att han lider för ett brott som han inte begått. Men Dante är en högprofilbrottsling och att han blev dömd lade grunden till att dåvarande åklagaren Richard Sandersson politiska karriär tog av. Nu är Richard guvernör Sandersson och han kommer hindra alla försök att få Dante friad med näbbar och klor. Vilket inte är så svårt, alla bevis säger att Dante gjorde det.

  En till twist är att Sandersson är en medlem av, och kanske den mäktigaste supportern av, The Barret commision. En jägarkonspiration vars mål det är att hålla häxor, vampyrer och andra övernaturliga från att korrumpera den amerikanska politiken. Använder gruppen övernaturliga medel och lämnar något spår kommer Sandersson slå ner på dem som ett ton tegel. Och dödar de honom kommer häxor och vampyrer vinna makt där de aldrig får göra det.

  Om gruppen försöker bryta sig in (borde de inte, inte på ett Super Max fängelse) så finns den extra komplikationen att fängelset är stället där FBI:s anti slasher (W.A.S.C.U) enhet förvarar två tillfångatagna seriemördare. The Hag of Detroit, en brutal Jason liknande slasher, och The Creed killer, en Saw liknande torterare. Alla saker som kompromissar säkerheten på fängelset ger dem möjligheten att fly och löpa amok.

 • #2
  Plotline 1. Det skulle vara najs om man stöter på två CDC agenter (Diana Bard och Reynard Miller, vagt förklädda X-files expys) som har börjat undersöka spåren som Morbus lämnar efter sig.

  Kommentera

  Arbetar …
  X