Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Samuel och Fantastik 42

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Per, Igår, 21.45
11 responses
163 visningar
2 gillar
Jocke
av Jocke
 
Skapad av stenhöna, Idag, 01.44
0 responses
4 visningar
0 gillar
stenhöna  
Skapad av stenhöna, 22 March 2019, 23.42
4 responses
130 visningar
0 gillar
stenhöna  
Skapad av krank, 18 March 2019, 23.41
5 responses
140 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av Leumas, Igår, 00.55
5 responses
144 visningar
4 gillar
Evokee
av Evokee
 
Skapad av Henke, 22 March 2019, 17.47
9 responses
247 visningar
4 gillar
Paal
av Paal
 
Skapad av Drafur, Igår, 17.06
1 response
75 visningar
0 gillar
Pendragon  
Skapad av krank, Igår, 01.37
1 response
57 visningar
0 gillar
Henke
av Henke
 
Skapad av Nässe, 22 March 2019, 23.19
11 responses
271 visningar
0 gillar
Bolongo
av Bolongo
 
Skapad av zonk, 22 March 2019, 21.45
17 responses
271 visningar
0 gillar
Rymdhamster  
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • Samuel och Fantastik 42

  Halloj!
  Samuel heter jag, 33 år gammal. Bor i Växjö med familjen (men överväger att flytta till Borås inom en snar framtid) och har precis startat företag. Är musikvetare, kulturledare, konventsarrangör, spelutvecklare, skribent, föreningsmänniska, egenföretagare, analytisk kritiker, designer, med mera. Lever för kvalité och DIY, brinner för spelkultur i alla former och har som livsmål att spelkultur ska få den status det förtjänar.
  Företaget jag driver (https://www.facebook.com/Fantastikfortytwo/) säljer texter i olika former, till vad för ändamål som än må behövas, och utvecklar spel och speltillbehör/nördprylar. Gillar att skapa surrealistiska världar, post-apokalyps (gärna med zombies) och absurd humor. Har ni behov av en skribent eller ordtrollare någon gång är det bara att hojta till ;) Håller för närvarande på att utveckla ett zombiesplatter-kortspel vid namn 'Not Another Zombie Game' och ett wallet-spel vid namn 'My Fair Lady' (löst baserat på My Fair Lady/London Bridge is Falling Down) som är tänkt att gå på kickstarter innan året är slut. Jobbar även på att omdesigna mitt konventsrollspel, Trial & Terror, till en lite mer lättillgänglig produkt. I dagsläget ryms det i en flyttlåda och innehåller lite för många olika props för att det ska vara kommersiellt gångbart för att säljas :) Men det är en mysig berättelse i alla fall.
  Har spelat rollspel längre än jag kan minnas och blev inlurad i det av mina storebröder. Gillar att spela Drakar och Demoner -91, första mutant, End of the World, Svavelvinter och Skuggornas Mästare. Har spelat igenom första äventyret i konfluxen-sviten fler gånger än jag sett Star Wars-filmerna. Mitt bästa rollspelsminne är Drakar och Bananer, med post-apokalyptisk setting, under WSK för två år sedan.
  Grundade och har varit konventsgeneral för Wexio Spelkonvent från starten fram till förra året, då jag lämnade det åt andras kapabla händer. Hjälper till på ett litet hörn där när tid infinner sig, men mestadels har de fått klara sig själva i år. Har också varit väldigt aktiv inom Magic the Gathering, där jag varit L2-judge, Tournament Organizer, ägt i princip varenda kort som går att äga och är allmänt känd inom magic-Sverige som han som spelar med Chains of Mephistopheles.

  Puss

 • #2
  Trevligt! Välkommen.

  Kommentera


  • #3
   Välkommen!

   Kommentera


   • #4
    Välkommen!

    Kommentera

    Arbetar …
    X