Tillkännagivande

Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Annons: spelare sökes i Lund (Eon 3)

Minimera
X
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

  Annons: spelare sökes i Lund (Eon 3)

  Vi är en spelgrupp i Lund som söker ytterligare en spelare. Vi spelar f.n. Eon 3, men kommer i framtiden även spela annat, även om Eon är favoriten. Spel sker just nu bara på helger med frekvens c:a en gång/månad, men förhoppningen är att det ska kunna bli oftare längre fram.

  Erfarenheten av rollspel i gruppen varierar från nybörjare till att ha spelat halva livet. Några har spelat tillsammans länge, några är nytillkomna till gruppen. Det finns inget krav på dig som spelare att du ska spelat förut. Vi har inget jättestort fokus på regler och den som inte kan, får hjälp med karaktärsmakande mm.

  Vi lägger mer än hälften av tiden varje spelomgång på karaktärsspel som inte är vare sig action eller problemlösande. Mycket drama och vardag, restid som spelas ut och karaktärernas personliga mål utanför äventyret. Vi ser det som att äventyret finns där för att höja karaktärerna och får aldrig ta mer plats än dem. Med detta sagt finns det så klart äventyr av blandade genrer, episkt, sagoaktigt, skräck... Vi spelar ibland klassiska äventyrare, ibland hovpolitik, ibland undre världen, ibland mer "vanligt" folk. Hjärtat ligger möjligen lite mer med episka äventyr och blivande hjältar.

  Du som känner att detta skulle vara roligt måste vara minst 18 år gammal då vissa inslag i spelet inte är barnvänliga. Vi andra i gruppen är alla 30+.

  Tveka inte att höra av dig till the_gleep@yahoo.com om du är intresserad!

Senaste inlägg

Minimera

Arbetar …
X