Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Shitpire: L.A. Session 2 Actual play

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Flanellkatt, 11 February 2019, 05.26
191 responses
12.163 visningar
2 gillar
Måns
av Måns
 
Skapad av entomophobiac, 15 February 2019, 16.40
100 responses
2.028 visningar
2 gillar
Swedish Chef  
Skapad av clarence redd, Igår, 20.12
3 responses
89 visningar
4 gillar
clarence redd  
Skapad av Sysp, Igår, 22.33
1 response
72 visningar
0 gillar
luddwig
av luddwig
 
Skapad av michael, Igår, 10.00
23 responses
287 visningar
0 gillar
Oldtimer  
Skapad av God45, Igår, 20.04
2 responses
115 visningar
1 gillar
slanfan
av slanfan
 
Skapad av ceruleanfive, 15 February 2019, 11.45
6 responses
117 visningar
2 gillar
Arrikir
av Arrikir
 
Skapad av God45, 15 February 2019, 19.35
20 responses
537 visningar
0 gillar
God45
av God45
 
Skapad av krank, Igår, 11.43
1 response
44 visningar
0 gillar
luddwig
av luddwig
 
Skapad av krank, 11 February 2019, 22.42
12 responses
296 visningar
0 gillar
Khan
av Khan
 
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • Shitpire: L.A. Session 2 Actual play

  Shitpire: L.A. Session 2 Actual play:

  Så Opie och Rita, ett par super shitty klanlösa vampyrer, håller på att försöka hitta ett ställe att äta där ingen annan vampyr kommer och jagar bort dem eller spöar upp dem.

  Rita, som använt köttformande för att se bättre ut (men inte bra, ökade sin utseende stat från 1 till 2) bestämmer sig för att skaffa ett jobb på ett soppkök/härbärge för de hemlösa. Efter en incident med en fritös maskin som välts på henne lyckas hon hålla sig själv från att skallknulla hela byggnaden till döds med sin Serpentis tunga bestämmer hon sig för att hon behöver en alternativ feeding metod. Hon lyckas få ett jobb, under sin egen identitet!!!, som akupunktör. Offer som ligger med ansiktet nedåt och väntar sig att bli stuckna och att det är skönt? Briljant!

  Opie, som ju är en gammal hemlösman, bestämmer sig för att äta från... gamla hemlösa män. När han upptäcker att han inte kan slicka igen såren eftersom han är generation 15 (mäktigast i gruppen!) får han hjälp från en lokal socialarbetare som är ute och hjälper folk. Killen är weird och Opie är typ 80% säker på att snubben är vampyr.

  Opie snackar lite med The Freakshow, en Anarch Tzimiche, och får reda på saker om varulvar. Han får också satt upp ett möte med The Black Spiral dancers, onda radioaktiva varulvar.

  Sedan ringer en av de coola äldste vampyrerna bland Anarcherna, Crispus, dem. Han har ett jobb för dem och erbjuder att han stryker tjänsten Opie är skyldig honom och ger Rita 100k dollar. Våra hjältar tar jobbet vilket är att åka till San Diego, låtsas vara där för att presentera sig för Camarilla prinsen och gå med i organisationen för att sedan plocka upp ett paket från ett litet lokalt flygfält där ute.

  Så de hyr en shitty Ford under ett falskt namn och kör till San Diego. Där är Camarillan... mindre än välkomnande. De blir nästan avrättade för att de är ett tecken på apokalypsen, klanlösa och för att det är kul att se ghoul hundar slita fuckers i stycken. Men de undkommer detta öde genom att shamea Camarilla vampyrerna. Med detta bakom sig åker de till flygfältet...

  Och där är alla fucking döda! Vad som ser ut att vara en shoot out mellan mexikanska karteller visar sig vara exakt det när Rita ger blod till den enda överlevaren som repar sig, får reda på att de är Crispus killar och ger dem väskan. Han verkar inte veta något om vampyrer och är freaked out över att Rita gav honom blod. Men vampyrerna ger sig av och låter honom flyga iväg, deras alldeles egna maskerad brott i himmelen.

  Solen håller på att gå upp men istället för att ge sig av så långt som möjligt eller ta in på ett hotell mitt i staden som är fyllt med barnfamiljer och pensionärer. Eller hur?

  En halvtimme innan solen går upp knackar det på dörren. Rita går och kollar genom titthålet och när ljuset inte längre syns ut i korridoren så exploderar ett hagelgevärs skott genom dörren och in i hennes bröstkorg. Två män med balaklavas och hagelgevär och en man med machetes rusar in i rummet och går efter väskan. De möts av brutalt och övernaturligt våld där en av dem får en kniv i magen 18 gånger innan han hinner reagera och en av dem får en rakbladsvass tunga dragen längs hand hälsenor så att han kollapsar och får sedan samma tunga genom huvudet innan båda vampyrerna ger sig på den sista av dem.

  Rita och Opie tar väskan och flyr ut genom ett hotell fyllt med skrikande barn och panikslagna turister medan någon skriker om att Al Quaida är där. De tar sig ut ur hotellet medan himmeln färgas blå och rosa och flyr in på en arbetsplats. De hittar en blottlagd skeptisk tank och lämnandes väskan i en buske kryper de ner i den. Likvifiderad avföring fyller deras lungor och ögon medan de sjunker till botten och somnar.

  De vaknar i panik över att vara inlåsta i avföring men lyckas klättra ut bara för att finna att väskan är borta. De bryter sig in i en av bodarna som byggarbetarna har där de duschar, Rita använder vicissitude för att klämma avföring ur sina porer och de stjäl kläder. Sedan spårar de väskan och finner spår av barnskor och spårar dem till ett familjehus där ett barnkalas pågår. Men innan de hinner fram stannar en bil och två män med skjutvapen rusar in i huset medan en sitter i bilen.

  Rita smyger sig på killen i bilen och dricker honom tom. Han var dock fylld av PCP och Rita är på edge och har +1 till attacker men -2 till alla subtila rullningar tills det blodet är spenderar. Opie rusar in bakom de beväpnade männen och kör sin avföringstäckta mattkniv genom den förstas skulderblad och in i hans lunga och sedan samma fruktansvärt smutsiga kniv in i den andras ryggrad innan han snabbt som vinden tar väskan och flyr till bilen. Rita och Opie flyr medan deras kontakt ringer och säger att de är blodsjagade av prinsen i San Diego. De skiter i detta och kör mot L.A.

  De är ute i vildmarken när de inser att de är på Sabbat territorium och någon antagligen tjallat om att de är påväg. En grupp av Nazi biker vampyrer ledda av Sabbat medlemmen Hitler Face som har en Hitler tatuering på ansiktet drar upp bredvid dem och tecknar till dem att stanna. Rita skriker "FUCK YOU!!!" medan Opie rammar Hitler Face och dödar honom genom att köra över hans huvud med bilen. Resten av bikersen lyckas flippa bilen men den enda andra vampyren skärs ner av Ritas tunga varpå Opie kastar sig över kroppen och diableriserar henne. Nazi ghoulsen flyr men blir nermejande med skjutvapen eld. Ingen förlorar humanity eftersom de var nazis.

  Opie och Rita åker in till stan på en stulen nazi motorcykel. Där möter Rita upp med Tender, Crispus childer, och de får reda på att väskan bara var ett bete medan Crispus hämtade det egentliga paketet. Rita varnas att klan Tremere kanske är efter dem nu, men det är ändå en väldigt svag klan. De betala extra och får 200k dollar för sitt besvär.

  Efter att ha vilat några dagar genomför Opie sin pakt med de onda och radioaktiva varulvarna. De kommer göra honom till en av dem så att hans fiender är deras ifall han lurar Sonen, den yngsta av de tre Gangrelsen, till den lokala Red Lobster resturangen på deras mexikanska kväll. Opie sätter på sig trucker kepsen märkt med företags Logan "PENTEX" som varulvarna ger till honom. Opie har ännu ingen plan för att lura Gangrelen till Red lobster men börjar kartlägga vampyrens vanor.

  Rita blir störd på gatan av medlemmar scientolog kyrkan som hävdar att det här är deras område och att Rita får bo kvar om hon går med i kyrkan och tjänar den mörka mästaren. Deras ledare gör handsignalerna som Anarcherna använder för att visa att de är Vampyrer. Rita är nervös och ser sig omkring. Och i en gränd bakom scientologerna ser hon... Tom Cruise?! "Är Tom Cruise er mörka mästare?!" "Shhh!!! Nämn inte hans dödliga namn, han kommer förgöra dig om du väcker hans vrede!". Rita är lite freaked och weirded out och försöker hota dem med hennes diablerist vän Opie. När det inte fungerar lovar de hämnd på henne för den mörka mästarens skull och hävdar att folk kommer fortsätta försvinna från området för att "Mästaren behöver deras kött och kroppar!"

  Med det slutar sessionen.
Arbetar …
X