Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

[Fiasco] Touring Rock Band

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Äventyr, 06 January 2018, 14.36
113 responses
4.407 visningar
6 gillar
hokvinge  
Skapad av CapnZapp, Igår, 09.25
9 responses
212 visningar
4 gillar
Måns
av Måns
 
Skapad av God45, Igår, 21.11
8 responses
140 visningar
1 gillar
wilper
av wilper
 
Skapad av Evokee, Igår, 07.38
1 response
99 visningar
0 gillar
APM
av APM
 
Skapad av Lightshy, Idag, 01.23
4 responses
45 visningar
0 gillar
Henke
av Henke
 
Skapad av C-J, Igår, 16.01
12 responses
175 visningar
2 gillar
Jocke
av Jocke
 
Skapad av Feuflux, 09 February 2018, 21.22
12 responses
235 visningar
3 gillar
Rangertheman  
Skapad av stenhöna, Igår, 22.08
1 response
35 visningar
3 gillar
stenhöna  
Skapad av Khan, Igår, 11.52
2 responses
48 visningar
0 gillar
Vimes
av Vimes
 
Skapad av luddwig, 16 February 2018, 08.55
34 responses
535 visningar
0 gillar
da_bohz
av da_bohz
 
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • [Fiasco] Touring Rock Band

  Managern Benny "Böna" Hell har en plan. Han tänker bli rik genom att blåsa sitt misslyckade dödsmetalband "That this" och har lyckas boka upp arenan Ullevi i Göteborg och spridit ryktet och flygbladsreklamen att "Take that" skall ha återförening. Eftersom Böna säljer knark till "Take this" gamla frontfigur Glenn (som numera spelar i Arvingarna, så lyckas han övertala dem att vara förband).

  Böna har en deal med den efterhängsna och lätt efterblivna groupien Saga som kanske är Take this enda fan. Saga tar varje chans att vara nära bandet och speciellt låtskrivaren Ernst (som kallas Ernie) som helt öppet avskyr henne. Saga lämnar över låttexter hon skrivit till Böna för att han skall ge dem vidare till Ernie men Böna säger till Ernie att det är han själv som skrivit dem och passar på att även ge dem till Glenn i Arvingarna.

  Något senare i replokalen ber Ernst Saga att dra åt h-vete. Saga hör att bandet spelar hennes musik och efter att hon pratat med kundtjänst på STIM inser hon att hon inte kan bevisa rätten till sina låttexter och får en livskris.

  "Take this" och "Arvingarna" möts på soundchecket på Ullevi och när det står klart att det är "Take this" de skall vara förband till så utbryter slagsmål där Ernie skallar sig själv medvetslös. Glenn söker upp Böna hemma i majorna för att reda upp missförståndet som bortförklaras, och man beger sig till kvällens konsert.

  Total förödelse uppstår när Saga märker att även Arvingarna spelar hennes musik. I djurisk okontrollerad vrede vräker hon sångaren av scenen som bryter nacken. Ernie och Take this går på scenen och vrålar "Alright Göteboooorg!!" innan de drar igång spelningen. När publiken märker att de blivit lurade utbryter totalt kaos där kvinnor i 40+ (som sett fram emot Take That) är i vilt slagsmål ackompanjerat av Take this vrålande dödsmetall.

  Under tiden smiter Böna med entrékassan.

  Något senare i akuten på Östra sjukhuset sitter Ernst och bandet för att bli omplåstrade. Böna håller ett kort tal om hur bra spelningen blev innan han sticker med en taxi. Glenn som inser att han håller på att bli blåst stjäl en ambulans men tappar bort Bönas taxi (som åker till Stena Line).

  Efter att Böna missat sista färjan så utspelar sig nästa scen på Landvetter. Bandet är efterlyst för bedrägeri efter Ullevi-spelningen och väntar på en sista minuten till Mallorca när Böna går förbi för att hoppa på planet till Bahamas. Efter en bortförklaring och en jakt genom taxfreen lyckas Böna ta sig till sin gate. Bandet stoppas av flygplatspersonalen och Böna ger bandet fingret när han bordar planet.

  Några månader senare har bandet kommit till Bahamas där de letar efter Böna och sitt försvunna gage. För att försörja sig har de bytt namn på bandet till "Bahamas in Pyjamas" och spelar reggae. Böna får höra talas om det framgångsrika raggaebandet och kommer till deras spelning. Glenn dyker upp och tvingar till sig Bönas förmögenhet. Böna inser att "Bahamas" är "Take This" men lyckas till sist lura i dem att de skall turnera med honom i USA.

  Epilog:
  Glenn investerar pengarna i nöjesbranschen. Blir stormrik och när han dör en gammal man så inrättas ett speciellt Glennpris. Ullevi döps om till Glennevi.
  Böna gör flera misslyckade turnéer runt om i världen och blir till sist rik och känd som författare av sin biografi om Glenn.
  Saga tar en överdos och blir ännu mer efterbliven. Hon lyckas till sist få ett erkännande för sin musik.
  Ernst blir utblottad och reser tillbaka till Göteborg. Börjar jobba på bandet på Volvo och dör till sist ensam och bortglömd av alla, utom Saga som lyckas få tag på hans gravurna som hon förvarar till sin egen död då testamentet säger att deras aska skall blandas.
  Last edited by Henke; 11 June 2017, 20.33.
Arbetar …
X