Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

PK, Brexit, Media, Politik, Samhälle, Rant

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av RasmusL, Igår, 00.51
58 responses
1.402 visningar
0 gillar
chrull
av chrull
 
Skapad av Opoopo, Igår, 21.35
4 responses
70 visningar
0 gillar
Rangertheman  
Skapad av Khan, 10 January 2018, 11.51
145 responses
5.615 visningar
14 gillar
Khan
av Khan
 
Skapad av God45, Igår, 18.32
3 responses
110 visningar
1 gillar
Skarpskytten  
Skapad av Platon, Igår, 14.26
4 responses
121 visningar
0 gillar
Tre solar  
Skapad av wilper, 03 May 2017, 13.56
192 responses
5.382 visningar
11 gillar
God45
av God45
 
Skapad av ripperdoc, 19 April 2018, 21.04
9 responses
380 visningar
5 gillar
shirian
av shirian
 
Skapad av Platon, 13 August 2018, 21.25
5 responses
214 visningar
0 gillar
Platon
av Platon
 
Skapad av anth, Igår, 07.36
6 responses
216 visningar
3 gillar
anth
av anth
 
Skapad av avatarex, Igår, 21.32
0 responses
48 visningar
1 gillar
avatarex  
Denna diskussion är låst.
X
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • #16
  Ursprungligen skrivet av krank Visa inlägg

  [citation needed]
  https://polisen.se/Global/www%20och%...ofredanden.pdf

  Kommentera


  • #17
   Ursprungligen skrivet av Ond bråd död Visa inlägg
   Skulle svara Brexittråden men jag råkade komma rätt långt från ämnet och det blev en sorts sammanfattning av mina tankar kring samtiden, så jag postar i en egen tråd istället:

   ...

   Å andra sidan kanske man skulle sagt samma sak om Hutu.

   [Rant]

   Det känns bara så otroligt onödigt och idiotiskt att man vill gråta. Den värsta tiden är nu när det äntligen börjar ske en vändning,men där

   ...

   [/rant]

   Känns bättre nu. Ska posta lite bilder på ensamkommande barn också så det blir lite lättsammare.
   Jag ser att du satt [Rant]-taggen fel. Den ska stå längst upp i ditt inlägg.

   Kommentera


   • #18
    Ursprungligen skrivet av McAber Visa inlägg
    Jag ser att du satt [Rant]-taggen fel. Den ska stå längst upp i ditt inlägg.
    Moderering:

    Den här tråden mår INTE bra av sådana här gliringar mot personen snarare än mot innehållet. Krank höll sig inte heller borta från dem, men blandade åtminstone upp dem med kontraargument som gick mot saken. Inte för att kranks gliringar är bättre – de är faktiskt precis lika fel.

    Så jag sätter kort stubin på den här tråden. Minsta gliring mot NÅGON person bestraffas med två dagars kanalsim i Vallgraven (och testa inte gränserna!).

    Och jag måste återigen påpeka att ni blir mycket gladare med glass. Och tjockare, men det skiter jag i. Ät glass hellre än att ranta här!

    Kommentera


    • #19
     Oh yay, en nationalistisk rant! =(
     Rant, ja, nationalistisk, nej.

     För är det förstås skitkul att du betecknar EU som ett "socialistiskt projekt"... Du har alltså missat att skitmånga socialister är EU-motståndare? Att EU är en handelsunion som huvudsakligen ägnar sig åt att fixa frihandel och samordna handelsavtal? Finns det något EU är så är det väl ett kapitalistiskt projekt.
     Jag syftar på dess fixering vid bidrag. Frihandel inom unionen sysslar de med. Tullmurar däremot mot de utanför som kan hota ineffektiva branscher inom unionen.


     Det florerar många högerextrema konspirationsteorier kring "frankfurtskolan" (som ofta nämns i samband med det andra hatobjektet, "kulturmarxismen". Kan du tydliggöra vilken av konspirationsteorierna det är du syftar till här?
     Låt bli att försöka förlöjliga dina medmänniskor. Jag tror inte på någon konspiration. Jag menar att teorierna och deras efterföljares ligger till grund för kulturmarxismen eller vad man vill kalla de idéerna som PK bygger på. Relativism gällande sanningar och normer, strukturers betydelse, m.m. Samt många termer är hämtade därifrån. Sen finns säkert en medvetenhet hos vissa aktörer om sin roll och möjlighet utifrån dessa idéer.


     Nope, det här är helt enkelt felaktigt. Stollerier, i vanlig ordning. Socialismen är kampen för ett demokratiskt, rättvist och jämlikt samhälle - ett utan klassklyftor. Det krävs inte alls någon "fiende". Klassamhället är en fiende, men det gäller ju bara så länge klassamhället är en faktor.

     Lite som att liberalismen har fiender i form av socialism och fascism. Att ideologin har fiender betyder inte att ideologin "behöver" en fiende.
     Nja. Men ok, vi har olika syn på vad socialism är och vill.

     Liberalismen ser fascismen och socialismen som politiska motståndare som vill något annat, inte som fiender i samhället. Socialismen är lik sin högerbror nationalsocialismen (åtminstone den Hitler drev på) att den har en fiende i samhället att kämpa mot. Kapitalister/överklassen eller judar. Det är så jag menar.
     Snarare att begreppet rasism hela tiden till exempel inkluderade förakt mot andra kulturer, och att den som hävdar att det någonsin bara handlat om gener och ärftlighet snackar skit.
     Nej, ursprungligen var det den biologiska rasen som var aktuell. Det har breddats till kultur senare. I diskussioner nu mer kan bakverk och plåster vara rasistiska. Till och med kritik mot religion kan kallas rasism.

     HAHAHAHAHAHAHA....

     ...

     Va? Du skojjade inte?
     Sluta med de här dumheterna. Försök respektera andra.

     Jag talar inte om din yttersta vänster, utan om den riksdagspolitiska vänstern, dvs SVMP. Deras "konflikt" handlar mest bara om retorik och att definiera sig utifrån varandra. Vänstern har slutat hylla kommunismen och högern kallar sig nya arbetarpartiet. DÖ är ett bevis på hur lite ideologi som finns kvar.


     Alltså, den här paranoida konspirationsteorin kring "politisk korrekthet" börjar låta rätt obehaglig...

     Jag vet att folk tror på konspirationsteorier pga att de har behov av att inrätta allt i system och göra världen begriplig, men jag förstår inte ens hur den du presenterar här skapar begriplighet...
     Mer härskartekniker från Krank.

     Det är ingen konspirationsteori. Det är bara dina försök att förminska. Det handlar om en konsensuskultur, svårare är det inte. Vissa ämnen föll inom konsensuskulturen och blev till Sanningar inom PK.

     Så du lever alltså i en fantasivärld där "politisk korrekthet" är det som dominerar på internet? Det, öh, tror jag ganska många inte riktigt håller med om.
     Än en gång...

     Nej, tvärtom. Läs igen.

     Ah, denna gamla fina populistklassiker, "eliten" mot "folket", där var och en som har en avvikande åsikt automatiskt anses vara en del av "eliten" eftersom det som definierar "eliten" är att den inte håller med "folket". Det är så man gör för att till exempel slippa förklara hur lågavlönade och arbetslösa är en del av "eliten"; har man inte nationalistiska åsikter, tror man på forskning och experter, då är man "eliten" och kan avfärdas som sådan. Samma sak med folk som bor i de påstådda "no go-zonerna" och som inte håller med om rasisternas svartmålning av deras hem. De är också "eliten". Eller "köpta av eliten", eller "lurade av eliten". Eller så är de bara "lögnaktiga araber"...
     Ja, jag är medveten om att "folket" och "eliten" är en väldig överdrift. Det finns många gråskalor och folket är knappast samlat under det här och eliten rymmer många vanliga människor också. Men som samlande begrepp fick de duga tänkte jag. Antagligen ett misstag.

     Ditt påstående om nationalister är dock både felriktat och okunnigt. Dessa är tvärtom väldigt duktiga på att länka till forskning vad jag sett. Samtidigt som de "experter" media plockar fram ofta är Arnstad. Det är ett misstag att bortförklara dina motståndare som idioter. Däremot så råder det också en polarisering inom forskningen, vilka som har rätt och fel kommer vi inte komma överens om här.

     Nej, det måste inte ett land. Nationalismen är tankecancer, inget annat. Nationalism är en irrationell tro på "nationer", som bland annat får tokstollar från rasistpartier att påstå att man inte kan vara svensk och jude samtidigt.
     Detta är en viktig sak. Om man bortförklarar nationen som något irrationellt så faller mycket annat; nära nog allt. Nationen är en gränsdragning som begränsar vilka som betalar skatt, röstar tar del av samhällstjänster påverkas av vissa lagar osv. Detta har dock rasat samman. Vem som helst har rätt till samhällstjänster och bidrag nu (det blev dock justerat något nu för illegala invandrare med överenskommelsen som bara SD S M och MP röstade för. Tror jag.) Medan skatt fortfarande betalas bara av svenskar. Det är ju uppenbart att detta leder till problem. Om nation och nationell tillhörighet blir godtycklig och endast något som ger negativa effekter, vem vill då vara medlem i den "föreningen"? Skattemoralen blir svår att upprätthålla. Och respekten för lagen blir också hotad, då man märker hur påföljder uteblir, men det är en parantes. Själva staten måste ifrågasättas om man inte tror på nationen. Dessutom är ju nationen mer än bara ett juridiskt begrepp. Det är något man kan identifiera sig med, något som man tillskriver egenskaper och som är en gemenskap osv, En allt för vårdslös hantering av nationen upplevs som djupt kränkande. Här kommer nationalismen in, när människor börjar fundera över vem de är i förhållande till nationen och vad nationen är. Nationaliteten är helt nödvändig för att alls upprätthålla ett fungerande samhälle.

     Det går förstås att avskriva nationen men då hamnar man i nyliberalismens marker där landet bara är en geografisk plats där var och en får klara sig själv efter bästa förmåga.


     Jag noterar - inte helt utan skadeglädje - att du här "råkar" skriva islam istället för islamism. Det du sysslar med här är alltså grundlös och islamofobiskt färgad "kritik".

     Det är också intressant att folk som du tenderar att döma feminismen för saker som inte speciellt många feminister fokuserat på. Som "patriarkal snöplogning". Antifeminister brukar ofta tro att feminismen är en enhetlig, homogen rörelse och om en enda person skriver något kritiskt mot någon enda företeelse så betyder det att "feminismen hetsar" mot denna företeelse.

     Sedan har vi såklart den rena lögnen om att feminismen "blundar för" islamism (för det var väl det du menade, eller? =) ). Många feminister stödjer kvinnor både i sverige och utomlands som kämpar för sin frigörelse. Men eftersom antifeminister ofta också verkar vara islamofoba rasister så ser man bara feminismens motstånd mot de islamofoba och rasistiska uttalandena, inte det stöd som ges. Inte så konstigt, de feminister som hjälper utsatta kvinnor brukar inte skriva brev till rasister och antifeminister om den saken direkt.
     Jag råkar inte.Jag talar om religionen islam. Det står dig fritt att relativisera kring islam och komma fram till #inteallamuslimer, men jag talar om islam på samma sätt som du skulle prata om Sverige. Jag hycklar inte och blundar för kvinnofientliga saker inom religionen.

     Jag tar naturligtvis extrema exempel, men det är den sorts feminism som är i ropet. Den sort som syns i media och som drivs av intresseorganisationer och myndigheter. Det finns säkert feminister som är vettiga, men det är de som inte syns och som antagligen överväger att sluta kalla sig feminister.

     Nej, jag är medveten om feminister som också angriper islam, men de är rätt osynliga i Sverige och när de syns så är det feminismen de ofta vänder sig mot och kallar för svikare.De får ofta ett hårt bemötande från övriga. (Heberleins drabbades om jag minns rätt av feministerna, och just tanten bakom det idiotiska armbandet var den ena som hackade på henne i radio. SR levde upp till förväntningarna och laddade upp med två mot en där den ena fick komma in som expert senare, plus den partiska programledaren. Kan ha varit nåt annat men har för mig att det var feminism/islam.) Om man bedömde islam på samma sätt som allt annat så skulle feministerna vilja förbjuda den.

     De enda feminister som faktiskt både får utrymme och kritiserar islam är FEMEN, men de får egentligen utrymme för sina bröst och jag vet inte om deras aktioner mot islam fått utrymme i media.

     Det här håller jag nog med om. Det var rätt länge sedan samhället genomsyrades av så mycket nationalistiskt, rasistiskt, islamofobt och homofobt hat. Den reaktionära, antiintellektuella och kunskapsföraktande rasismen har varit relativt tyst och passiv under ganska lång tid, frånsett en mörk period under 90-talet.
     Du ser inga andra problem?


     HAHAHAHAHAHAHA nej.


     Det är inte en ideologi. Det är en paranoid vanföreställning i huvudet på nationalister, konservativa, rasister och sexister. Som gör det lätt att slå ifrån sig all kritik, som gör att man kan avfärda alla argument och slippa tänka.
     Den har sina tänkare den med. Höj din nivå.

     Kanske snarare: Vissa inser att om man ska hålla ett gäng inkompetenta rasister utanför regeringen så måste man vara beredd på vissa uppoffringar.

     De kunde ju ha ett seriöst samarbete och få inflytande över politiken istället för DÖ om de inte vill ha med SD, men de vill hellre lura väljare än faktiskt driva den politik väljarna röstat på.

     Jag antar att du här hänvisar till den nationalistiska och rasistiska myten om att de flesta barn som kommer "inte är riktiga barn". Trots att man i princip varje gång ni lägger fram foton så visar det sig att de kommer någon helt annanstans ifrån och inte alls visar några invandrade barn. Antingen brister ni i källkritik eller så ljuger ni medvetet, och jag vet inte vilket som är värst.
     Det är ju ingen hemlighet längre att många ljuger om sin ålder. Tester i Danmark visade att mer än 70% var vuxna. Jag tror det är en högre siffra i Sverige då vi antagligen har generösare mottagande än Danmark.

     Antalet sexualbrott per capita har legat ganska stabilt, åtminstone om man räknar sedan sexualbrottslagstiftningen skrevs om 2005.
     Du kan inte missat massövergreppen i Köln, Kungsträdgården, att de var tvungna att stänga något badhus och att flera badhus haft problem när asylsökande kommit. Det kom nog som en chock för de flesta.     Tystnad? Vad pratar du för skit? Feminismen fördömer alla sexbrott, att påstå annat är att helt enkelt ljuga.

     Sverige, liksom i stort sett resten av världen, har en våldtäktskultur. Det är en begriplig försvarsmekanism att inte vilja tänka sig att människor som är som en själv skulle kunna utföra en våldtäkt, men våldtäkter och gruppvåldtäkter har alltid utförts av svenska män - också.
     De fördömer gärna män som grupp för våldtäkterna, men man ser aldrig feminister kalla muslimsk/invandrarnas kultur för våldtäktskultur eller ond göra sig att de släpps in i landet. Den övergreppsvåg som skedde borde ju fått feminister att skrika högt om hur vidrig islam är. Hade det kommit avslöjanden om övergrepp inom svenska bandyrörelsen hade de hetsat och hatat, men när det är invandrare så blir det på sin höjd kritik mot män som grupp.

     Ja, visst är det hemskt och fruktansvärt, det här med att ha normer för vad man säger och gör i samhället. De flesta av oss är "hjärntvättade" till att inte prata i biosalonger, till att be om ursäkt när man måste tränga sig förbi någon och att säga tack när man får något.

     Normer kan vara bra eller dåliga. Den enes utbildning är den andres hjärntvätt...

     Men alltså, det är på något sätt symptomatiskt att du framhåller en viss sorts normer som "naturliga" eller "självklara", som att de liksom ska bryta fram från bakom en mur eller en mask av "politisk korrekthet". Som om det fanns normer och åsikter som inte var intränade av samhället.

     Men det är typiskt för den essentialistiska synen på människan som nationalister ofta håller sig med. Den syns också i SD's partiprogram i rader som de där om "nedärvda essenser"...
     Jag framhåller inga normer som orubbliga. Jag ser inte riktigt vart jag skulle ha gjort det. Men vissa normer är ju de etablerade, de kan du kanske se som naturliga om du vill.

     Nej, det har vi inte. Det är en myt.
     Det är ingen myt. Polisen har rapporterat om områden där kriminella kontrollerar. Det hade vi inte förr...

     Nej, det har vi inte. VI kan kolla här till exempel:

     https://www.bra.se/bra/brott-och-sta...isshandel.html

     Magnus Betnér har med andra ord helt rätt

     Men det är en del av den nationalistiska världsbilden att man måste framställa samhället som förfallande och närmast apokalyptiskt. Nationalismen behöver ett samhälle som är vid undergångens rand..
     Nej, det har ökat, även om det varit en platå ett tag nu. Det där är alltså NTU som ringer upp folk och frågar, BRÅs statistik överanmälda brott visar en ökning.


     Det där med "kostas på" och "ges förtur" är i väldigt hög grad lögner. Kom med något specifikt så ska vi se om du har något att komma med.
     Du kan väl googla siffror själv. Googla ensamkommande barn och fundera på om svenskar kostas på lika mycket. Pensionärer är av någon anledning en populär jämförelse. Betänk också att dessa är "barn" och inte barn.     Nej, det som bygger och underblåser den rasismen är kombinationen av ökade klassklyftor och att hatiska rasister ges allt mer mediautrymme. Så att de rentav lyckats ta sig in i riksdagen. Det rasistiska hatet normaliseras.
     Men varifrån kommer då denna rasism? Är det ett naturligt tillstånd eller växer det nu av någon annan anledning? Det normaliseras helt klart.

     Blod och stål, right? Det yttersta kriget. Vanlig fantasi bland nationalister.
     Nej.
     Men det känns åtminstone rätt kul att du bekänt färg ordentligt. Du har lyckats pricka in nästan alla rasistiska och nationalistiska myter som florerar just nu, bland personer som låter ilskan vara viktigare än källkritiken.
     Jag hade önskat människor kunde bemöta inlägg som mitt utan att komma dragandes med allehanda påhopp. Kanske fundera över om det finns något jag har rätt om och inte genast döma mig. För helt blinda kan folk inte vara för utvecklingen, och då borde man kunna fundera vidare.

     Kommentera


     • #20
      Ursprungligen skrivet av McAber Visa inlägg

      Jag ser att du satt [Rant]-taggen fel. Den ska stå längst upp i ditt inlägg.

      Möjligt. Vad tror du annars om innehållet?

      Kommentera


      • #21
       Ursprungligen skrivet av krank Visa inlägg
       Den första av dina bilder, OBD, kan du läsa om här. Det krävdes inte mycket mer än en googlebildsökning.

       Det intressanta är att jag har för mig att jag berättat det här för dig tidigare - men ändå fortsätter du använda bilden, som ursprungligen användes av den populistiska rasseblaskan Daily Mail.

       Appropå källkritik, alltså. Det verkar ganska uppenbart att du helt enkelt skiter i om dina bilder har något med det du skriver att göra, så länge ditt budskap förstärks. Minst sagt cyniskt...
       Ja,jag kommenterade det ovan.

       Kommentera


       • #22
        Ursprungligen skrivet av Ond bråd död Visa inlägg


        Är det en bild på armbandet?
        Det är i vart fall en väldigt typisk PK-Sverige-lösning. Själva kampanjandet är mer viktigt än verkliga lösningar. "Titta på oss som är så politiska och korrekta. Klickar gillar på senaste twitterkampanjen från media och nu kan vi ha ett armband att visa upp också." Det hade varit ok om det var fjortistjejer, men när vi har ett sånt stolpskott till rikspolischef, tillsatt av de lika odugliga politikerna, då blir det sorgligt.

        Det är som om våra politiker är barn, och den äckligaste sortens barn; den där lillgamla klassrådsordförande sorten som lärt sig säga rätt saker. "miljö är viktigt, vi gillar olika, ingen är illegal, inte min talman, mitt Europa bygger inte murar,alla lika alla olika,". Hellre slagord än handling. Enbart banala och infantila tankar utan hänsyn till verkligheten.

        Vi har alltså sett en enorm ökning av sexuella övergrepp. Istället för att göra något åt, eller ens diskutera, att ökningen beror på de invandrare som kommit i mängder senaste åren, så väljer vi ängsligt att göra en kampanjgrej av det. Armband och antagligen ett twitterord att sprida för SJW.

        Visst, det finns säkert en poäng att "lyfta frågan" bland ungdomar om gränser, men det ständiga PK-kampanjandet syftar bara till att fejka engagemang utan att behöva beröra jobbiga ämnen som invandringsproblem.

        Om man verkligen ville göra något åt problem med tafsande på t.ex. konserter, dela upp publiken efter kön då som man måste göra på vissa badhus tydligen. Eller släpp inte in invandrarmän/pojkar. Problemet försvinner kanske inte helt, men det blir en rejäl förbättring.Visst, att inte släppa in invandrare bryter antagligen mot någon lag, men det är nog nödvändigt att se över lagstiftningen kring diskriminering efter den senaste tidens anstormning. Att inte genomföra något av de konkreta förslagen är att acceptera sexuella övergrepp mer eller mindre.Sexuella övergrepp ses i så fall inte som tillräckligt allvarliga för riktiga åtgärder. Vad sänder det för signal till ungdomar?

        Nu har det alltså skett en våldtäkt i publiken på en Zara Larsson-spelning. Är det tillräckligt allvarligt för att faktiskt sätta in konkreta åtgärder?

        Zara Larssons reaktioner på twitter är intressant. Om man lägger till [invandrar] hur låter det då? Man får läsa nerifrån och upp för att det ska bli förståeligt.
        Nu är det inte säkert att det var en invandrare, så det här ska inte ses som ett sånt angrepp. Inte heller som kritik mot Zara som är både ung och i affekt och "barn av sin tid". Det ska ses som ett exempel på vilken makt PK:ismen har och hur det är ok att generalisera och hata mot vissa grupper och inte andra. Hade Zara skrivit som min justering så hade hennes karriär varit slut, att skriva detta om gruppen "killar" är däremot helt ok, och antagligen uppmuntrat av den sorts feminister som Zara troligen tillhör. Detta är fullständigt absurt, men jag räknar inte med att forumet håller med mig om det.
        En fråga gällande att inte släppa in "invandrarmän/pojkar" på samma konsertområde som kvinnor/flickor. Var går gränsen? En mörkhårig grek ska nekas liksom italienare, jugoslaver, spanjorer, latinamerikaner, fransmän eller andra som kan vara såpass mörka att de misstas för araber vilket jag tror är gruppen du syftar på med "invandrare".

        Skitstövlarna ska förstås rensas ut men att per automatik ses som en skitstövel pga utseendet, inte pga beteendet känns ju inte rätt någonstans.

        Jag är inte heller särskilt förtjust i den här pk-mentaliteten men det finns förstås grader i helvetet. Det går bara inte att döma ut stora grupper människor på det där sättet.

        Jag vill t.e.x inte ses som nån jäkla Anders Eklund, Tommy Zethreaus eller för den delen Hagamannen bara för att jag är svensk och man (det finns mängder av exempel på svenskar som begått överjävligt vidriga brott och jag känner ett par av dem, däribland ett par mördare och en vidrig pedofil som våldtagit manliga skolelever). De representerar inte mig för fem öre. Lika lite kan mina manliga kollegor av persiskt eller arabiskt ursprung kopplas samman med några galna jihadister eller självmordsbombare i MÖ bara för att de kommer från "samma region".

        Jag håller sällan med krank men när det gäller nationalism har han åtminstone delvis rätt. Man kan såklart älska sitt land och vara stolt men den nationalismen du talar om känns mer besläktad med nationalsocialism och det är något som jag aldrig kan backa upp. En riktigt vidrig ideologi baserad på hat.
        😟

        Gällande ökningen av sexbrotten
        Kopierat från BRÅ
        "För kvinnor låg sexualbrotten under perioden 2005–2011 på en relativt stabil nivå, men de senaste två årens resultat visar på en högre nivå. Nedgången i den allra senaste mätningen gör dock att utvecklingen är svårtolkad."

        Det hävdas oupphörligen (bla här på forumet) att kvinnor ständigt känner sig otrygga eftersom "alla män är potentiella våldtäktsmän", något jag inte alls håller med om. Med den logiken är alla män potentiella mördare, barnaskändare etc. Verkar det rimligt eller bara otroligt fördomsfullt? Man kan ju även fråga sig om den här känslan av otrygghet har varit konstant eller om den har ökat de senaste åren. Mängder med kvinnor misshandlar och plågar även sina barn psykologiskt men ingen skulle komma på tanken att säga "alla mödrar är potentiella barnmisshandlare" för det är för svepande och korkat.

        Den grupp som utsätts för mest våld i Sverige är män, ändå finns det ingen undersökning som kommit fram till att den mest rädda och otrygga gruppen i Sverige är män. Beror det på att män inte erkänner att de är rädda eller beror det på något annat?
        Last edited by Magnamund; 01 July 2016, 19.32.

        Kommentera


        • #23
         Moderering:

         Äh, vet ni vad? Jag låser tråden. Jag har semester, och jag tänker göra roligare saker än att lusläsa en tråd och banna folk. För det kommer jag få göra om den är fortsatt öppen. Den råkar nämligen innehålla ALLA ämnen som ni upprepade gånger har visat att ni inte kan diskutera ALLS, så det kommer inte komma NÅGOT gott ur den, ÖVER HUVUD TAGET! I synnerhet inte med den trådstarten.

         Vill ni gnälla på, typ, allt vad tråden innehåller och de dumma censurmoderatorerna så har ni Facebook att göra det på.

         Ha en trevlig sommar.

         Kommentera

         Arbetar …
         X