Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Så med tanke på Orlando...

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Evokee, 07 August 2018, 22.34
23 responses
857 visningar
0 gillar
Rangertheman  
Skapad av wilper, Igår, 21.44
14 responses
211 visningar
3 gillar
Rymdhamster  
Skapad av Björn Wärmedal, Igår, 16.46
12 responses
213 visningar
2 gillar
Måns
av Måns
 
Skapad av Khan, 10 January 2018, 11.51
146 responses
5.648 visningar
14 gillar
Khan
av Khan
 
Skapad av P.eLL.e, Idag, 11.21
0 responses
37 visningar
2 gillar
P.eLL.e
av P.eLL.e
 
Skapad av Anchorman, Igår, 16.11
29 responses
585 visningar
1 gillar
Jarl
av Jarl
 
Skapad av God45, 15 August 2018, 18.32
12 responses
348 visningar
4 gillar
God45
av God45
 
Skapad av Björn Wärmedal, Igår, 18.49
8 responses
175 visningar
0 gillar
Rymdhamster  
Skapad av Platon, 15 August 2018, 14.26
8 responses
242 visningar
0 gillar
skraku
av skraku
 
Skapad av Spider Jerusalem, 15 August 2018, 15.02
6 responses
230 visningar
7 gillar
Dante
av Dante
 
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • #61
  Men kom igen, på vilket sätt är vapendiskussionen OT? Vad är inom topic enligt er? Att man säger om man tycker att Orlandodådet är bra eller dåligt? Vad är det för diskussion ni tänker er ska föras i den här tråden?

  Kommentera


  • #62
   Den här tråden är en avreageringstråd. Titta på trådstarten:   Ni pratar inte om Orlandodådet. Ni pratar om vapenrättigheter, och Orlandodådet används bara som exempel.

   Ni får hemskt gärna prata vapenrättigheter, men starta en ny tråd för det.

   Kommentera


   • #63
    Ursprungligen skrivet av Vimes Visa inlägg
    Men kom igen, på vilket sätt är vapendiskussionen OT? Vad är inom topic enligt er? Att man säger om man tycker att Orlandodådet är bra eller dåligt? Vad är det för diskussion ni tänker er ska föras i den här tråden?

    Ingen diskussion all förstås. Inte heller sådana som är helt on-topic och dessutom produktiva, intressanta och förs på ett respektfullt sätt. Alla diskussioner på det här forumet anses nämligen vara inherent off-topic och leda till dålig stämning. Följaktligen belönas alla diskussioner ganska omgående med hot och avstängning. Det var nån som nån gång förklara det här forumet som en virtuell spegelbild av hur det är att vara i någons vardagsrum. Så om du inte känner igen dig vid att bli tystad eller utslängd så fort du yttrar en åsikt, så är det nog du (och jag) som har konstiga vänner som ger efter för sådant rättshaveristiskt beteende. Ses igen om 48 timmar! :)

    Kommentera


    • #64
     Moderering:

     Ursprungligen skrivet av Evokee Visa inlägg
     Ses igen om 48 timmar! :)
     Jag ökar på det till 7 dagar. Du har fått en förklaring och en pekpinne om hur du kan pladdra på om ditt favvo-ämne på ett sätt som inte leder till moderatoringripande, och väljer istället att älta tillsägandet här.

     Ursprungligen skrivet av Reglerna
     Regel 8: Respektera moderatorernas arbete. Om du tycker att ett inlägg bryter mot någon av dessa regler – meddela moderatorerna så avgör de lämplig åtgärd. Posta inte ett eget svar och påpeka regelöverträdelsen. Att tolka reglerna är moderatorernas uppgift.

     Regel 9: Respektera våra beslut. Moderatorerna har rätt att dela ut tillsägelser, och tillfälligt eller permanent stänga av användare som bedöms agera i strid med dessa reglers mening; till och med användare som följer deras bokstav. Alla moderatorbeslut kan överklagas till redaktionen. En överklagan ska skickas som privat meddelande till en av redaktörerna eller som epost till redaktion@rollspel.nu. Svara inte på moderationen i tråden där den postades.

     3. Kapa inte trådar. Att få en tråd att glida iväg från ursprungsämnet kan lätt irritera trådstartaren och övriga som är inblandade i diskussionen. Om du absolut måste diskutera ett annat ämne, hitta en lämplig tråd eller starta en egen.

     4. Skräpa inte ner trådar. Om du vill korrigera eller peka ut vad du anser vara ett misstag eller felslut i ett inlägg så är det förstås helt okej; men om du har problem med diskussionens grundläggande förutsättningar och hellre såg att ämnet inte diskuterades alls – strunta i den. Påpeka inte för alla inblandade att det är slöseri med tid att diskutera ämnet, för om de höll med dig skulle de inte diskutera saken till att börja med.
     Reglerna

     Don't be a dick!

     Ses efter midsommar.

     Kommentera

     Arbetar …
     X