Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

Rollspel i Skövde

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Björn Wärmedal, Idag, 21.27
7 responses
46 visningar
0 gillar
Skarpskytten  
Skapad av Max Raven, 18 September 2018, 17.53
13 responses
444 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av Bifur, 13 November 2018, 18.04
12 responses
363 visningar
4 gillar
Brynolf
av Brynolf
 
Skapad av Dunkel, 13 November 2018, 20.41
15 responses
343 visningar
7 gillar
Lemur
av Lemur
 
Skapad av buenaventura, 25 October 2018, 16.09
3 responses
138 visningar
0 gillar
Ymir
av Ymir
 
Skapad av RedMoon, Idag, 13.59
0 responses
47 visningar
3 gillar
RedMoon
av RedMoon
 
Skapad av Inkognito, Igår, 20.46
1 response
111 visningar
0 gillar
RedMoon
av RedMoon
 
Skapad av PalMer, 07 November 2018, 16.10
41 responses
1.995 visningar
0 gillar
Gurgeh
av Gurgeh
 
Skapad av Zire, 04 November 2018, 17.14
41 responses
1.061 visningar
0 gillar
CapnZapp  
Skapad av chrull, 09 November 2018, 17.52
19 responses
290 visningar
0 gillar
anth
av anth
 
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • Rollspel i Skövde

  Jag är nyligen inflyttad till Skövde och söker folk att spela rollspel med i denna stad. Ålder och erfarenhet har ingen betydelse, och jag kan vara både spelledare och spelare. Själv är jag en 45-årig man som har rollspelat av och till sedan 1986. Min samling av rollspel är ganska stor, men jag kör inga regelsystem rakt av som SL utan förenklar alltid reglerna. Det viktiga för mig är spelvärlden samt den stämning som skapas i spelet genom text och bilder. Favoriter är: Coriolis, Drakar Och Demoner 6/Trudvang, Fading Suns, Earthdawn och Shadows Of Esteren. Jag är öppen för det mesta så länge det är enkla regler samt fokus på dialog, berättande och stämning. Skriv en kommentar eller skicka PM om detta låter intressant. • #2
  Hej hej! Det är ett tag sedan jag själv var i närheten av Skövde, men har en del kontakter däromkring fortfarande. SUGS, högskolans spelförening, är vad jag vet vid god vigör och spelar mängder med olika spel. Där borde det gå att ragga ihop en spelgrupp, om du inte får fler svar här förstås.

  Kommentera


  • #3
   http://www.rollspel.nu/forum/allmänn...afé-visthuset är nog inte exakt vad du letar efter, men det kan möjligen ge lite kontaktytor att jobba vidare med.

   Kommentera


   • #4
    Khan - Hej och tack för ditt svar! Ja SUGS är ett bra ställe, jag har varit där och spelat brädspel ett flertal gånger redan. Jag har lyft mitt intresse för rollspel där, men det har inte lett till något konkret än så länge. Det finns rollspelare i föreningen absolut, men de har redan fullt i sina grupper, eller så är vi inte på samma våglängd riktigt när det gäller hur man vill spela. Så jag fortsätter mitt sökande på flera olika vis. Om du vill får du gärna nämna detta för dina kontakter i området, och skicka PM ifall någon blir nyfiken?

    Kommentera


    • #5
     Mannen i skogen - Det är väldigt kul att det finns en sådan aktivitet på Café Visthuset. Jag har dock inte möjlighet att komma någon av måndagarna, och Töreboda känns lite långt bort dessutom... Men om du möter någon där som kan tänka sig att åka till Skövde och spela så får du gärna säga till. För jag antar att du är involverad i det hela?

     Kommentera


     • #6
      Hej! Hur har det gått med sökandet? Är själv nyinflyttad i Skara och är en man i 41-års ålder. Har aldrig spelat rollspel innan men har alltid varit sugen sedan jag var liten. Hörde på P3-spel där de provade på en session och tyckte det lät skitkul, ingen av dem hade spelat innan men alla verkade bli hooked direkt. Jag hoppar hemskt gärna på om det finns plats.

      Kommentera

      Arbetar …
      X