Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

[GothCon 2018] Spel-/konventsrapporter

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av wilper, 16 September 2018, 16.04
48 responses
1.160 visningar
1 gillar
Dimfrost  
Skapad av Henke, Igår, 15.51
15 responses
369 visningar
2 gillar
Dimfrost  
Skapad av God45, 17 September 2018, 19.02
10 responses
446 visningar
6 gillar
God45
av God45
 
Skapad av Snow, Igår, 11.25
1 response
66 visningar
0 gillar
Tre solar  
Skapad av krank, 17 September 2018, 18.25
14 responses
212 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av .113, Igår, 20.03
7 responses
107 visningar
0 gillar
Inkognito  
Skapad av krank, 17 September 2018, 18.24
3 responses
62 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av Platon, 15 August 2018, 14.26
30 responses
946 visningar
0 gillar
Paal
av Paal
 
Skapad av Bifur, 26 August 2018, 14.17
5 responses
205 visningar
0 gillar
Paal
av Paal
 
Skapad av Bifur, 21 December 2017, 13.47
28 responses
1.136 visningar
0 gillar
Bifur
av Bifur
 
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • #46
  Ursprungligen skrivet av DeBracy Visa inlägg
  [*]Pratat bakom kranks rygg med Liten (alltså bokstavligt, och jag visste inte att det var Liten vid tillfälle då det tog plats så.... hej i efterskott!).
  Aha! Så det var du. Hej! 😊

  Kommentera


  • #47
   Torsdag
   Korpa och jag tog nattåget från Lule som vanligt. På tåget var även E och vi körde med honom den traditionella rundan: lunch på Citykebaben, Shock och sen SFbok. En positiv förändring sen tidigare år var att SFBok har öppnat ett Café, där vi tillsammans med wilper, Sysp och sedan Vildkatt hängde samt spelade Tsuro och 7 Wonders.Sedan middag på Krakow, där jag åt anka med polska kroppkakor. All the noms.

   På kvällen var det pubben. Det har tagit mig ett par år att verkligen lära mig tycka om den, men nu är det en av höjdpunkterna att få träffa kompisar och bekanta och snacka om rollspel. Korpa och jag smet innan midnatt, för att checka in och installera oss i sovsalen.

   Fredag
   Upp tidigt! NNO-gänget spelade Fornsaga med APM pass 1. Det blev ett trevligt spel. Vi var lite försiktiga under setup, vilket gav ett lite riktningslöst spel till en början. Efter pausen spikade vi lite grejer i backstoryn och kunde köra hårdare. Det blev en del riktigt fina scener och vi fick till en sjyst berättelse om att bryta med det gamla och våga bygga nytt.

   Vi såg inte jättemycket av systemet, p.g.a. berättelsens form, men det funkade bra. En grej jag gillade skarpt var att man under rp-skapandet bestämde en traumatisk händelse som nyligen hänt rollpersonen och att dessa trauman sedan blev vad vi spelade om. Det fanns andra smågrejer i systemet som också var intressanta. Jag ångrar såhär i efterhand att jag inte handlade boken.

   Sedan drev jag runt i butiker och hälsade på folk, tittade på spel och småsnackade. Jag fick bekräftat att Svavelvinter tyvärr verkar ligga på is och fick bläddra i Kult-mockupen och prata med Blasphemy om den. Jag ser fram emot att få spelet.

   I Indierummet spelade jag Anatman med Genesis, gustaf, Hällzon och V. Det blev en rätt cool berättelse. Setupen var väldigt elegant och innehållskorten var fyllda av intressanta koncept. Vi körde ett kort pass, men fick ändå ut några riktigt intressanta scener. Jag återkommer gärna till Anatman framöver.

   På natten spelledde jag årets äventyr till Den yttersta domen (som ännu inte har fått ett namn; help me out, ni som spelade?). Spelgruppen var Gustaf, Ymir, Bearnie och S. Det blev en spejsad omgång med några fina twistar. Äventyret, som jag har tvekat mycket kring, funkade bra. Det var kul!

   Lördag
   Jag tog det mogna beslutet att sova ut och skippa frukosten. Det var klokt. Efter en frukost-lunch bestående av 15 gothbollar tog jag en vända till i butikerna, handlade lite rollspel och drog mig bort till Indierummet för att hänga. Jag spelade en omgång Hogwarts Battle, där vi fick sånt tokspö att det inte var skoj.

   På eftermiddag och natt spelledde jag sedan två omgångar Den yttersta domen till. Den första för Liten, L, P och M och den andra för Genesis, Man Mountainman, Kim och V. Bägge omgångarna blev bra och intressanta, med fina scener. Varje omgång blev därtill annorlunda från de tidigare, som en följd av äventyrets struktur. Det var kul att se att äventyret levde upp till mina designmål och blev bra. Några grejer ska ändras i presentationen, men det är solitt och bra.

   Innan jag sov reflekterade jag över att detta blev ännu ett konvent där jag mest spelledde DYD. Det är trevligt, men mina stora kickar fick jag av intressanta grejer i Fornsaga och Anatman. Därför tog jag ett beslut: inget nytt äventyr nästa år. Det kan jag. Nu ska spelet ut i händerna på folk.


   Söndag
   Även här var jag klok och sov länge. Det betydde att jag hade någon sorts ork under dagen. Jag tog det lugnt, snackade med norrbottenspolare och med folk i Indierummet. Korpa och jag flög sedan hem och var genom dörren redan klockan åtta. Det var smått märkligt att komma hem så tidigt. Den värsta delen med Gothcon är ju att lämna nördbubblan och komma ut bland mugglare igen och i mitt huvud är flygplatser peak normie-mardrömsplatser. Att nörda på nattåget hem och läsa rollspel där drar ut på upplevelsen lite mer.

   Nå, jag försökte hålla igång det genom att ägna kvällen åt att börja läsa Hjältarnas tid (typ exakt så bra som jag hade hoppats) och reflektera kring kring Den yttersta domen. Jag funderade på var spelet befann sig och insåg att jag bara ser framåt. Jag slängde ihop en layoutad version av det första kapitlet för att få någon sorts feeling för det. Jag skrev mer om det här.


   Gothcon-loot:
   • Coriolis
   • Hjältarnas tid
   • Tricilve - Lojalisternas tid
   • Några t-tröjor och bandpatchar från Shock
   • Fem romaner och ett mangaalbum från SFbok, samt sista delen i Ferrantes Neapelsvit, som fanns på Pocketshop på Landvetter.
   Last edited by GnomviD; 03 April 2018, 14.50.

   Kommentera


   • #48
    Jag for hemifrån klockan fem på morgonen fredagen helgen innan GothCon, för att luncha med Krille och hälsa på en vän i Borås. Måndag kväll speltestade vi ett spelmoment till höstens lajv med Krille och Rembane, och sedan drällde jag hos Krille i flera dagar och såg på A series of unfortunate events, sov konstigt, och misslyckades baka bullar.

    DeBracy anslöt på onsdagen som traditionen bjuder och hjälpte till att se på a series of Unfortunate events samt promenerade hem med mig från NNO-middagen på Krakow. Konventet började på allvar först fredag morgon när butiken organiserades, och vi lyckades ha kommit ihåg vaxduken till Helmgasts bord vilket gjorde att bara ett litet hörn drogs med den svarta genomskinliga historian.
    Butiksdukarna är en pet peeve okej!

    Jag hängde i butiken större delen av fredagen och lajvade Krille genom att sitta på Krilles stol och rita i Krilles block, bland annat väpnartjejer med rävsvans. Jag spelade ingenting i vanlig ordning, men fick i alla fall se insidan av Indierummet en sväng när vi på vägen hem lämnade ett scenario till VildKatt!

    På lördag var jag mindre behjälplig i butiken, men slutförde Krille-lajvet i alla fall. Gick också och såg på ett panelsamtal mellan Sara Persson (tror jag hon hette; jag kan minnas fel) och gabrielledebourg, där de pratade om typ äventyrsskrivning 101, samt en liten aside om att representation bara är att göra. Just do it. I övrigt som sagt ett slags for dummies-samtal med basic story structure osv som var intressant att lyssna på, dels eftersom det är roligt att höra hur andra människor tänker, men dels också eftersom det var folk som talade av faktisk erfarenhet och kunde säga konkreta saker. Har jag någon kritik är det mot snubbarna som inledde alla sina frågor med att berätta sin livshistoria och teoretisera et cetera. Frågor betyder frågor, töntar!
    Anyway...
    Hann tyvärr bara träffa Anna Erlandsson som hastigast, men det var trevliga sekunder!

    Ymir och jag och Ermine (right?) började på ett hemligt vackert Eonprojekt som Blasphemy hade många ord att säga om. Inget av dem var ett blankt nej!

    På lördag natt packade vi ihop Helmgastbutiken. Jag har litet dåligt samvete över hur mitt organisationssinne och Kaigons(tror jag...?) organisationssinne nog är ungefär lika bra, men inte alls följer samma programmering. Förhoppningsvis överlevde hans nerver min närvaro! Anyway så var det väldigt konstigt att ha en söndag ledig på GothCon, så jag satt ändå vid butiksborden någon halvtimme efter att ha lagt ut en drös med Tjänstehjon-papper, tänkte över mitt liv, och gjorde upp dagens attackplan.
    Det blev workshop i wire-wrapping med tema: ear cuffs hos Amanda Torbjörnsdotter (”Vanadis” på Facebook osv), man fick göra sig stiliga alvöron. Så jag och Max Raven gjorde oss coola öronprydnader. Därefter var det dags för årets fotosession med wilper och årets magiska leksak. Denna gång var det en annan kamera än i fjol, en med en litet coolare inspector gadget-mekanism, så det var en spännande kvart! Sedan drällde Max, DeBracy och jag iväg för att äta mat och glass på Jonsborgs på Avenyn. Det var för tidigt i år för deras doughnuts, men glass hade de i alla fall!

    Konventet avslutades med att tillsammans med DeBracy, Krille och krank se på Robot Jox hemma hos Krille. Ja, och Pacific Rim.

    Jag fick träffa NNO, Pendragon, Ym och det vanliga gänget igen, samt ett par nya bekantskaper. Gott con!

    Bäst: Det Hemliga Projektet med Ymir och Ermine.

    Sämst: Bästa Almond kunde inte komma i år :’(
    Last edited by Xhakhal; 03 April 2018, 15.48.

    Kommentera


    • #49
     Ursprungligen skrivet av Xhakhal Visa inlägg
     På lördag var jag mindre behjälplig i butiken, men slutförde Krille-lajvet i alla fall. Gick också och såg på ett panelsamtal mellan Sara Persson (tror jag hon hette; jag kan minnas fel) och gabrielledebourg, där de pratade om typ äventyrsskrivning 101, samt en liten aside om att representation bara är att göra. Just do it. I övrigt som sagt ett slags for dummies-samtal med basic story structure osv som var intressant att lyssna på, dels eftersom det är roligt att höra hur andra människor tänker, men dels också eftersom det var folk som talade av faktisk erfarenhet och kunde säga konkreta saker. Har jag någon kritik är det mot snubbarna som inledde alla sina frågor med att berätta sin livshistoria och teoretisera et cetera. Frågor betyder frågor, töntar!
     Anyway...
     Sara Persson hette hon! Mycket cred till henne – hon hade dragit ihop så gott som alla frågor i samtalet och fixat massvis. Jag körde snubbstilen och kom mest dit och snackade när det begav sig (mitt försvar var att jag varit för upptagen med egna arr för att sätta in mig mer i frågorna innan). Mycket fin person som var rolig att prata med.
     Också värt att nämna att jag faktiskt sa Just Do It och gjorde Shia-posen under samtalet. Det är ord av inspiration som alltid lever.

     Fantastiskt kul att äntligen få träffa dig efter alla våra diskussioner. Plus att få nörda rollspel och representation med dig. Hoppas att det inte ska ta lika lång tid tills vi ses igen.

     Kommentera


     • #50
      Ursprungligen skrivet av Xhakhal Visa inlägg
      Sämst: Bästa Almond kunde inte komma i år :’(
      +1

      Kommentera


      • #51
       Ursprungligen skrivet av gabrielledebourg Visa inlägg

       Sara Persson hette hon! Mycket cred till henne – hon hade dragit ihop så gott som alla frågor i samtalet och fixat massvis. Jag körde snubbstilen och kom mest dit och snackade när det begav sig (mitt försvar var att jag varit för upptagen med egna arr för att sätta in mig mer i frågorna innan). Mycket fin person som var rolig att prata med.
       Också värt att nämna att jag faktiskt sa Just Do It och gjorde Shia-posen under samtalet. Det är ord av inspiration som alltid lever.

       Fantastiskt kul att äntligen få träffa dig efter alla våra diskussioner. Plus att få nörda rollspel och representation med dig. Hoppas att det inte ska ta lika lång tid tills vi ses igen.
       Awesome! Jag velade mellan Persson och Pettersson... Oavsett vilket var jag impad, liksom jag var av flera andra i Leiarummet.
       Och ja, det började kännas litet som en fars efter ett tag, speciellt när vi mer eller mindre missade varandra i dörren till DanCon. Mina fredagar blev dock mycket mer lediga framöver än de varit det senaste halvåret, så förmodligen blir det faktiskt Q&N för mig några gånger framöver...

       Väldigt trevligt att träffa dig och prata om både viktigt och oviktigt ett tag! Hoppas på fler tillfällen, och kanske också längre tillfällen för diskussioner som hinner komma en bit.

       Kommentera


       • #52
        Ursprungligen skrivet av DeBracy Visa inlägg
        [*]Upplevt årets rollspelshändelse, Cyber M/77, i verklighen. Jag, Lightshy, luddwig och ickeforumiterna B och A stod som segrare i en hård och viktig omgång av Dödsmatch 2000.[*]
        Spoilervarning här!

        Måste metagame’a lite här och varna för att DeBracy är bärare av ett pixelvirus av okänd härkomst som tog oss ur askan och in i elden.
        Något som jag tänkte be Wilper spinna en fortsättning på till nästa GothCon.
        Hoppas detta meddelandet når fram innan också denna VR uppkoppling drabbas av DeBracy och stängs ne....

        Kommentera


        • #53
         Ursprungligen skrivet av Genesis Visa inlägg
         Naturligtvis är det tråkigt att inte fått spela med VildKatt, inte fått mer spel med Kim, inte fått prova OSR i år heller, och annat, men det går nog inte att klämma in mer bra lir än såhär på ett GothCon, så jag kan inte vara missnöjd.
         Det sista i en annars toppenbeskrivning av helgen kan ju kanske ändras så kvickt som till LinCon! Du övertalade mig typ till att det kunde vara värt att krångla med kattvakt för att komma dit. Än coolare skulle det kanske också vara att få ihop spel med oss alla tre i ett enda livligt bräde. Woosh bara!

         Kommentera


         • #54
          Tydligen var det inte lika kul hos Lamentations:
          https://plus.google.com/112461205052...ts/DHoE2fzBwRi

          Kommentera


          • #55
           Jag spelledde 2 pass Portkod 1369 till Förbannad 2.0.

           Första passet på fredagen skulle jag spela, men ingen av grupperna kom, så jag raidade Raggi på tre böcker (Vaginas are Magic! <3, Carcosa och Död, frost och fanskap) innan jag häckade inne hos MylingSpel fram tills pass 2 då jag äntligen fick spelleda.

           Pass 4 spelledde jag en till grupp, men en av tjejerna som var med i livestreamen (jag har inte sett streamen, men hon gick bort en timme med förklaringen att hon skulle vara med i den).

           Båda grupperna jag spelade med hade jag roligt med och över lag var det ett mysigt och lugnt konvent för mig.

           Kommentera


           • #56
            Ursprungligen skrivet av GnomviD Visa inlägg
            På natten spelledde jag årets äventyr till Den yttersta domen (som ännu inte har fått ett namn; help me out, ni som spelade?).
            Mellan Schylla och Charybdis? Känns som att en stor del av scenariot handlar om att navigera mellan två faror och försöka att se till att ingen av dem inträffar.

            Innan jag sov reflekterade jag över att detta blev ännu ett konvent där jag mest spelledde DYD. Det är trevligt, men mina stora kickar fick jag av intressanta grejer i Fornsaga och Anatman. Därför tog jag ett beslut: inget nytt äventyr nästa år. Det kan jag. Nu ska spelet ut i händerna på folk.
            Nu blev jag sugen på att skriva ett DYD-äventyr till nästa år! Ställer du upp som spelare isåfall? :)

            Kommentera


            • #57
             Ursprungligen skrivet av Genesis Visa inlägg
             Mellan Schylla och Charybdis? Känns som att en stor del av scenariot handlar om att navigera mellan två faror och försöka att se till att ingen av dem inträffar.
             Ja, men självklart borde det vara något på det temat! Tack!

             Ursprungligen skrivet av Genesis Visa inlägg
             Nu blev jag sugen på att skriva ett DYD-äventyr till nästa år! Ställer du upp som spelare isåfall? :)
             You have my sword!

             Kommentera


             • #58
              Följande rapport är baserat på minne förstört av dålig sömn samt en och annan lögn. Vissa diskrepanser och flertalet luckor kommer förekomma.

              Mitt konvent var... annorlunda i år. Men ändock med vissa igenkännbara element:

              torsdagen (dagen efter mitt sista nattpass) gick tåget upp med ankomst lite för tidigt, och jag slog ihjäl tid med en någon annan gothcon-besökare vars namn undflyr mig just nu - men vi pratade om olika rollspel och superhjältar (från Eon till Wildstorm?). Checkade in på hotellet runt fem, lade mig ner för att sova någon timme och få lite energi - och vaknade vid sju. Lätt panik för att få lite mat byttes till riktig panik när jag upptäckte att plånboken saknades på McDonalds. Någon timme gick åt till att försöka hitta plånboken, i slutändan spärrade jag viktiga kort och var lite distraherad hela puben, trots det goda sällskapet. Snablans. Det var trevligt med lite samtal och prat om WRNU-discord och huruvida ateism är en sekt (det är det bevisligen inte, men argumenten godtogs inte). Avgick mot hotell runt midnatt, checkade in på GothCon på vägen hem - köerna var i princip obefintliga och de tog swish.

              Fredagen vaknade jag halv fem, ej utvilad men oförmögen att somna om. Efter en timmes försök läste jag manga (Fairy Tail) till halv sju, åt frukost, tog mig till konventet. Mötte en del folk jag inte träffar så ofta och drällde vid Indierummet (och undvek Technical Support Simulator, vilket är alltför nära det jag jobbar med), tills jag fick samtal om att plånboken upphittats och jag fick dra iväg för att hämta den - vilket gjorde att jag inte kunde vara med i Golden Sky Stories. Besökte efter det spelmakarrummet och störde Helmgastarna i ordning (Ymir, Xhakhal och Krille mest) och kommenterade på att krank var sent ute. Blev efter idébollande indragen i något projekt - tror jag satt och knackade ner text under kanske någon timme (jag hatar mitt bluetooth-tangentbord f ö) och ljög för Peter Nallo om nya Kulf och Neotech. När krank dök upp iglade jag mig fast och hängde med på prisutdelning. Det var mestadels förutsägbart - Fria Ligan och Järnringen dominerade i många kategorier, med några få undantag. Var det inte så förra året? Kutulu fick silver, lite trevligt att krank fick pris, även om det tog Cthulhu för att knipa det. Fria Ligan och Järnringen får flytta framåt nästa år, blev ett sabla springande. ;)

              Med trötta fötter damp jag i säng.

              Lördagen vaknade jag vid halv sex efter att ha somnat typ midnatt. Progress. :| Manga, Little Witch Academia avsnitt 1, frukost. Gick på äventyrsskapande i Leiarummet efter att stött på lite brädspelsfränder och ha hängt lite i spelmakarrummet. Sprang in i Xhakhal och Debbie. Genomgången var helt OK, men tror inte jag var riktigt målgruppen men alltid trevligt med en del nya synvinklar och en "ny generation" (pratar alldeles för mycket här på Fishtank). Nämnde ett par saker i efterhand då jag dels tyckte att det var för mycket killar som höll låda, dels att de kändes väldigt tangentiella (fisktankar med mera) - och förstås att man behöver lite proof of concept att peka på. Får återkomma på den fronten. Drällde en del i affärer, köpte en del böcker och spel jag inte redan köpt på fredagen, med lite hjälp på vägen. Försökte sälja Pride & Prejudice (med Marrying Mr Darcy som inspiration) som äventyrskoncept till Hjältarnas Tid, det verkade inte gå hem. Snablans.

              Sist spelade jag en omgång Hive i barnrummet (med en vuxen) och fick stryk. Orkade inte med en andra omgång, var alldeles för trött. Efter att ha hängt på Krille m fl medan de jagade star destroyer gick jag hem och somnade runt elva.

              Söndagen vaknade jag efter en lång natts sömn, helt utvilad. Jag var pigg, jag var redo att gothcon:a skiten ur gothcon, jag var... på sista dagen av GothCon och alla andra var halvdöda zombier. Snablans.

              Sprang in i en kartellmedlem på hotellet, snackade en stund. Hängde i indierummet men ingen orkade spela något så det blev prat om olika spel, basbyggande (Projekt JAS) och att göra sånt vanliga turister gör under äventyr. Jag blev pepp på Masks av det jag såg av det, men.. Efter 12 och misslyckad lunch i gothmojen gjorde jag öron med Xhakhal. Eller ja, ett öra, jag kom så sent att jag inte trodde jag skulle hinna mer än ett. Men det blev OK. Inte bra, men det kunde sett värre ut.              Efter det hängde jag på Xhakhal när han blev fotograferad med gammal kamera, åt hamburgare och drack lite kaffe, hängde hem till Krille, fick inredningsinspiration och mötte krank på vägen ut till spårvagnen.

              Största delen av tågresan hem gick åt efterforskningar åt projekt - nej, inte Aprilskämtet, det tog typ 10 minuters research och en kvart att sätta upp (plus lite extra för justering).

              Spelade spel: 1.
              Spelade rollspel: 0.
              Värt? Värt.

              Kommentera


              • #59
               Ursprungligen skrivet av Genesis Visa inlägg
               [*]Anno Daemonum med APM och ett par andra. Framförallt askul att någon annan i Sverige gör sådana här spel, även om det är på engelska. Jag gillade det! Visst fanns det punkter att diskutera, men inget kändes trasigt eller ogenomtänkt, och jag skulle kunna tänka mig att spela det som det är. Det låg kvar en bok när jag packade ihop Indierummet, och den lade jag beslag på. APM, säg till om du vill ha tillbaka den!
               Missade helt den här posten! Vad bra att någon tog hand om den! Jag gick dit efter att allt var undanstädat så jag bara hoppades att den inte hamnat i en sopsäck ;) Du får den som tack för speltestandet! Jag önskar att jag hade haft mer tid att hänga i indierummet!

               Kommentera


               • #60
                Sentomsider ska väl jag kunna prestera en Gothlogg också. Det mesta står redan i andras loggar förstås menmen.

                Skärtorsdagskvällen kom jag till min andra Gothconpub hittills. Hade räknat med att smita hem i förtid som förra gången men i år hade Shaguliterna hittat en lokal med bra akustik trots öppen yta och mycket folk. Pratade med trevligt folk, drack öl, smet ner på Hvitfeldtska efter stängning och registrerade mig. Rekommenderas.

                Långfredagen släntrade jag upp och käftade med lite folk i Indierummet innan det samlades en grupp till Masks - The New Generation. Vildkatt, undertecknad och ett par oforumiter blev spelledda av Vicotnik, och råkade tappa banken på vårt högkvarter. Lång historia.
                Sedan Anatman med Genesis, Gustaf S och GnomVid. Ball setting, tror vi kom fram till att man behöver spela ett tag för att komma fram till de coola delarna där man grejar med etablerade minnen.
                Daughters of Verona med Genesis, Gustaf S och oforumiter. DoV är ju alltid kul även om jag fortfarande har svårt att hålla isär Claudio och Grumio.
                Svart av Kval med Genesis och oforumiter/semiforumiter är ju också alltid stabilt.
                Vilken dag spelade jag Genesis The Quiet Year-hack med honom och Vicotnik? Nåväl, det spelades.

                Lördagen inleddes med The Unseen Vaults of the Optic Experiment med SL pappa, kloptok och fummelpoddarna. Ska väl inte spoila annars finns det mycket kul att säga om den modulen.
                Prosopopée med Genesis och oforumiter var också ball. Nostalgi (2.0?) med fummelpoddarna och en ung oforumit blev också riktigt bra.
                Avslutade mitt Gothcon som jag började det med ett parti Masks med Vildkatt, DeBracy och fummelpoddarna. Riktigt bra avslutning.

                Söndag bidde det inget konventande i år, tog tåget hem okristligt tidigt. Går nu i konväntans tider inför Lincon. Ses där!
                Last edited by Hellzon; 07 April 2018, 13.56.

                Kommentera

                Arbetar …
                X