Tillkännagivande

Tillkännagivande Module
Minimera
Inga tillkännagivanden ännu.

[PRS] BxB m Alex [PRS]

Sidnamn Module
Flytta Ta bort Minimera

Senaste inlägg

Senaste inlägg Module
Minimera

Diskussioner Statistik Senaste inlägg
Skapad av Mannen i skogen, 30 May 2018, 23.53
3 responses
140 visningar
8 gillar
Mannen i skogen  
Skapad av ceruleanfive, 19 April 2017, 16.51
119 responses
2.816 visningar
9 gillar
luddwig
av luddwig
 
Skapad av Max Raven, 19 June 2018, 14.57
1 response
31 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av krank, Idag, 18.59
0 responses
1 view
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av krank, Idag, 18.58
0 responses
2 visningar
0 gillar
krank
av krank
 
Skapad av LJSLarsson, Igår, 09.39
15 responses
422 visningar
7 gillar
Caligo
av Caligo
 
Skapad av Herr Grönstedt, Idag, 12.27
3 responses
86 visningar
3 gillar
clarence redd  
Skapad av wilper, 23 June 2018, 16.54
4 responses
169 visningar
1 gillar
wilper
av wilper
 
Skapad av Krille, 21 June 2018, 00.40
6 responses
268 visningar
13 gillar
Dunderklumpen  
Skapad av Genesis, 18 June 2018, 18.30
70 responses
1.569 visningar
0 gillar
Lupus Maximus  
X
Konversationsdetalj Module
Minimera
 • Filtrera
 • Tidsrymd
 • Visa
Rensa All
nya inlägg

 • [PRS] BxB m Alex [PRS]

  Privat rollspel med Kideater.
  Last edited by dickofsatan; 22 June 2014, 01.35.

 • #2
  ... Va?

  Kommentera


  • dickofsatan
   dickofsatan kommenterade
   Ändrar en kommentar
   Privat rollspel med en annan person.

 • #3
  Pallar vi mall och sånt skit?

  Kommentera


  • dickofsatan
   dickofsatan kommenterade
   Ändrar en kommentar
   Venne, en liten mall iaf
   Utseende, namn och ålder typ?

 • #4
  Aiiight. Vi kör på det. :p

  Kommentera


  • #5
   Skulle inte den här tråden varit bättre som ett PM?

   Kommentera


   • dickofsatan
    dickofsatan kommenterade
    Ändrar en kommentar
    PM?

   • Kideater
    Kideater kommenterade
    Ändrar en kommentar
    Nah, mer nice att köra här.

  • #6
   Yus! ^-^

   Namn: Viktor
   Ålder: 17
   Utseende: [Bild]

   Kommentera


   • #7
    Fan det fick bli det namnet ändå s:

    Namn: Adrian
    Ålder: 19
    Utseende: Är den snubben chill?

    Kommentera


    • dickofsatan
     dickofsatan kommenterade
     Ändrar en kommentar
     Yus!
     Vem ska börja? ^-^

     God45: Orka att jag asgarvade åt bilden ,~,

   • #8
    .

    Kommentera


    • #9
     Diskussionen flyttad till rätt forum.

     Kommentera


     • dickofsatan
      dickofsatan kommenterade
      Ändrar en kommentar
      wopsi

    • #10
     Viktor satte sig på muren och 2 andra av hans polare satte sig bredvid honom medan resten stod nedanför.
     "Ville, skaru ha en cigg?" frågade Viktors bästa kompis, Jacob, och räckte fram en till honom. Viktor nickade till och tog emot den och satte den mellan sina läppar. Genast kändes det som att hans farsa skulle komma och skälla ut honom, men han drog fram sin tändare ändå och tände ciggen.
     Han hade precis släckt sin cigg när stans tuffaste gäng ställde sig längre bort vid muren. Enda sen Viktor flyttade hit och började hänga i stan så har hans ögon fastnat för en av killarna. De har sneglat på varandra då och då, men Viktor var alltid feg och kollade snabbt bort. De hann aldrig kolla på varandra särskilt länge innan resten av Viktors lilla gäng ville gå därifrån. Men idag var det annorlunda, alla hans polare stod kvar, även fast de äldre killarna kom. Var det avståndet som var tillräckligt långt som fick dom att stanna eller märkte dom inte att de kom?
     "Vem e han? Han med de största töjningarna?" frågade Viktor och knuffade lätt till hans andra kompis, Robin.
     "Adrian. Gruppens värsting..." mumlade Robin och sneglade mot gänget längre bort.
     "Adrian..." mumlade Viktor och kollade på honom, men inte länge för då skulle antagligen någon av killarna märka det och fråga stöddigt varför Viktor glodde på dom. Viktor gillade inte konflikter så han kollade bara dit ett antal gånger.
     Han blev erbjuden cigg igen och tog emot den utan att säga något. Viktor vågade aldrig ha cigg själv, då hans brorsor alltid rotade i hans rum.
     "Ey, Viktor! Vi ska dra på fest i ikväll. Hänger du med?" frågade Jacob och blåste sin rök på honom.
     "Va? Eh, jo.. Visst" svarade Viktor och tog ett bloss. Han var helt borta i sina dagdrömmar så han kom först på vad han gått med på när han satte rök i halsen.
     "Låter som en jävla nybörjare" skrattade Daniel som satte bredvid Viktor och knuffade lätt till honom i axeln. Viktor fnös och flinade lite och slängde resten av sin cigg.

     När de suttit där en stund kom Viktors äldre brorsor i en bil.
     "Lillräkan! Vi ska dra o käka, kom" sa en av brorsorna och sneglade bak på gänget som var längre bort som Viktor hade kollat på när hans brorsor kom. Viktor hoppade ner från muren och gick bort till Marcus som ropat på honom.
     "Kollar du bak på dom igen så dödar jag dig" viskade Viktor och gav Marcus en döds blick innan han kollade bakåt och sa hejdå till sina polare.
     "Hoppa in nu för fan, vi e hungriga" röt Alexander, Viktors äldsta bror som körde. Det kunde inte bli mer pinsamt än att hans bröder skulle hämta upp honom, mitt framför hans polare och lilla ögongodis.
     "Fan va ni skämmer ut mig" grubblade Viktor när de åkte iväg.
     "Va troru vi måste göra när vi ska hämta dig för att käka?" frågade hans bror, Jonathan, som bara var 2 år äldre än honom. Viktor fnös och kollade sin mobil. Han hade fått sms från Jacob att han inte skulle glömma festen och sedan vart det skulle vara någonstans.

     När de käkat färdigt på närmaste snabbmatkedja så skyndade sig Viktor ut för att han ville hinna hem så han skulle hinna möta upp Jacob.
     "Varför så bråttom?" frågade Alexander och låste upp bilen. Det var en röd gammal Volvo v70 som knappt fungerade.
     "Vill bara hem fort" mumlade Viktor och satte sig i baksätet igen.

     Väl hemma så sprang han upp på sitt rum och bytte kläder till något fräschare, sprayade på sig lite deo och fixade till håret innan han rusade ner för trappan igen och satte på sig skorna.
     "Vart ska du?" frågade hans pappa.
     "Ska ut med Jacob och Robin" svarade Viktor och gick ut. Han ville inte diskutera mer med sin pappa, det skulle bara sluta med att han satt inne på sitt rum.
     Han mötte upp Jacob i parken och de gick tillsammans till festen som var på en stor äng. Det var mycket folk och det luktade rök och öl. Musiken kändes i hela magen och Viktor kände sig nästan obekväm med så mycket folk.
     "Hur äre Ville? Inte van vid så mycket folk?" flinade Jacob och drog med Viktor till alkoholen. Viktor hade aldrig druckit alkohol särskilt mycket, bara några få lätt öl som han snott från sina brorsor, inget mer.
     "Blivit full innan?" ropade nästan Jacob så man skulle höra något vad han sa. Viktor skakade på huvudet och öppnade en stark öl och tog några klunkar. Jacob flinade åt honom och drog sedan med honom lite längre bort på ängen där det inte var lika mycket folk och där man dessutom kunde sitta på några bänkar. De satte sig och kollade in i folkmassan som hoppade upp och ner till musiken. Lite senare kom resten av deras gäng.
     "Kom, vi går och dansar!" sa Jacob och ryckte i Viktor, men han skakade på huvudet och ställde ifrån sig ölen så han inte skulle spilla på sig själv.
     "Jag sitter kvar här, jag ser så jävla löjlig ut när jag dansar..." mumlade Viktor och flinade nervöst.
     "Som du vill, men sitt kvar så kommer vi tillbaka sen" skrattade Jacob och sprang med dom andra killarna in i folkmassan. Viktor satt obekvämt och osäkert kvar på bänken. Han tog några klunkar öl då och då, och snodde cigg från Jacob som lämnat kvar sitt paket. Han tyckte han skymtade Adrian och hans gäng i folkmassan, men han var inte säker, men för att vara på den säkra sidan så kollade han bort.
     Last edited by dickofsatan; 22 June 2014, 01.34.

     Kommentera


     • #11
      Adrian stod lutad bak mot sin bil med ciggen placerad mellan pek och långfingret samtidigt som han blickade ut över området fyllt med ungdomar, och för hans del, några få vuxna. Det doftade en blandning av Boss parfym och rök, precis som hemma och han själv.
      "Ey Adrian, är det för bögigt att dra till festen med tighta byxor?", frågade Yoel, en gammal polare från förskolan.
      Ett flin spred sig på Adrians läppar. "Det är en sak med er kvinnor. Ni lär er aldrig", sa han innan han förde cigaretten mot munnen. Yoel skakade på huvudet och rynkade pannan lite lätt. "Cut the crap Adrian", svarade han. Adrian ryckte på axlarna. "Ha på dig vad fan du vill" Hans polare nickade och räckte fram handen. "Bjussar du?", frågade han. "Ta min cigg, ska ändå..", mumlade Adrian innan han fick upp blicken på samma välbekanta gäng de brukade möta upp med. Men det var någon som tog hans uppmärksamhet. En ung kille som såg nervös ut, ingen som tillhörde ett gäng. Yoel hade märkt det också. "De fittorna hade behövt förstärkning i gänget och så skaffar de en liten grabb", sa han och lyfte på ena ögonbrynet.
      "Han är antagligen för avsugning, inte fan får de några brudar", sköt Nathan in och tog ett bloss från det lilla till cigarett som fanns kvar. "Är du fortfarande mad för att Zack tog din brud?", flinade Adrian och reste sig upp från den lutande positionen. "Vad fan tror du?", fick han som ett kallt svar.
      "Get over it", sa han bara innan han fortsätte. "Drar till festen nu, hakar ni på?" Killarna nickade och drog dit i sin lilla klunga.

      Dörren till byggnaden där festen hölls var öppen så de gick in, skickade runt ciggpaketen och gick bort och satte sig mot samma bord de brukade hänga vid. Yoel beställde två pilsner som han nästan hällde i sig, lutade sig bak mot ena soffan och suckade. Adrian satt bredvid med en cigg i mungipan och en brud i knät. Men hans blick var någon annanstans. Han kunde skymta den lilla killen från tidigare och kollade bort åt hans håll men avbröts av Yoel som slog till honom skämtsamt på axeln. "Vem fan tittar du på?", frågade han och lyfte på ena ögonbrynet. "Skit i det du", sa han och tog ett bloss. Nathan reste sig upp från där han satt. "Tänkte dra och skaffa lite sprit, nån som ska ha?", frågade han snabbt och lät blicken gå runt var individ runt bordet. "Bara köp en jävla massa så vi har", sa Adrian. "Betalar dig sen", tillade han kort därpå och Nathan nickade. Adrians blick återvände till killen och tog ännu ett bloss. Vilken liten söting.

      Kommentera


      • #12
       När Viktor kollade åt Adrians håll igen så märkte han att han hade en brud i knäet, vilket fick Viktor att känna en klump i magen och kollade sedan bort igen. Varför gick han med på att gå till en sån här fest? Skulle ju knappast finnas någon bög som skulle hångla upp honom. Bara en massa straighta killar som raggade på brudar och tog på deras rövar.
       Jacob kom ut från folkmassan med en brud under armen.
       "Vi tänkte dra o hämta mer bärs, hänger du med?" frågade Jacob andfått och kollade ner på Viktor som såg ängslig och blyg ut.
       "Mhm, visst" svarade Viktor och sneglade på Adrian som tydligen hade lagt ögonen på Viktor igen. Viktor höll andan för en stund och blev rosig om kinderna. Jacob märkte det och kollade bakåt men just då var det någon som fick förbi Adrian så han inte syntes.
       "Vem kollade du på då?" flinade Jacob och klappade grabbigt på Viktors axel medan han reste sig upp.
       "Ingen" suckade Viktor och följde med bort där de tog öl. De gick förbi Adrian och hans gäng och Viktor gick så stelt förbi att han snubblade på sina egna fötter. Han skämdes och rodnade som aldrig förr. Han skyndade sig ikapp Jacob och hans brud så han inte skulle höra ifall de skrattade åt honom.
       "J-Jacob, jag går ut en stund. Känner mig ganska obekväm i stora folkmassor..." mumlade Viktor och petade försiktigt på hans axel.
       "Ta med dig en bira fan och kom tillbaka när du känner före, annars ses vi på måndag" sa Jacob och slängde en burk i Viktors famn. Viktor tog emot den och snodde med sig Jacobs ciggpaket som låg halvt utanför i hans jackficka.
       När han var ute från allt folk kunde han pusta ut. Lukten av öl, rök och herrparfym försvann snabbt och han kunde andas in kvällsdofterna istället. Det var en bänk, inte så långt ifrån byggnaden som han satte sig vid och öppnade sin öl. Han hörde en krasslig bil bakom sig, och i reflex kollade han bakåt. Det var inte hans brorsor, som tur var.
       Skulle Viktor någonsin få chansen att prata, eller hångla med Adrian? Troligen inte. Med en suck drog han fram ciggpaketet som han gömt i sin jackärm och kollade hur många det var kvar. Tillräckligt många så han skulle kunna sitta där en stund.
       Så fort det kom några fulla grabbar ut från byggnaden så trodde Viktor alltid att Adrian skulle vara en av dom, men det var det aldrig. Något som Viktor lovade sig själv var att se Adrian minst en gång till innan festen var slut.

       Efter nån halvtimme hade Viktor klunkat i sig hela burken och började bli ganska lullig i skallen. Lite halv vinglandes gick han tillbaka och försökte leta efter Jacob. Det var ganska omöjligt då de allra flesta såg ut som Jacob bakifrån, det var bara längden som inte stämde. Jacob var ganska lång för att vara 17 så det skulle nog vara lite lättare att hitta honom på det viset.
       Viktor vinglade försiktigt bort dit Adrian hade suttit och såg honom. Målet för kvällen var nådd och Viktor blev nästan lite gladare, men det lilla leendet han hade inom sig försvann snabbt när någon gjorde krokben på honom så han ramlade vid Adrians fötter. Hans ansikte var rödare än när han hade snubblat till. Det gjorde ont vid bröstkorgen, så antagligen låg han över hans fötter. Sakta reste sig Viktor upp och rättade till tröjan.
       "F-förlåt" sa Viktor innan han gick snabbt därifrån. Pinsammaste första intrycket han kunde göra. Det kunde verkligen inte bli värre nu.
       Till slut hittade han Jacob, men bruden var borta.
       "Engångs hångel eller?" flinade Viktor och lutade sig på Jacobs axel med sina händer.
       "Va fan Viktor, äru redan full?" skrattade Jacob och kollade på Viktor.
       "Mmmh, och väääärdens pinsammaste sak hände just.. Jag ramlade på Adrians f.. fötter" mumlade Viktor och hickade till som att han skulle spy.
       "Fan Viktor, du kan inte spy här!" sa Jacob och tog Viktor under armen och gick mot toaletterna.
       De satte sig framför toan och Jacob kollade på Viktor som började snyfta.
       "Jag kommer aldrig få Adrian... Han är straight och jag är värsta bögen" gnällde Viktor och höll i toaringen.
       "Trodde du haffade brudar?" sa Jacob förvånat och klappade på Viktors rygg.
       "Tänkte komma ut någon gång, men fan heller när jag är full" sa Viktor och började grina medan han stoppade huvudet i toan.
       "Viktor... Adrian är en player, ingen idé att försöka sig på honom. Finns säkert andra grabbar som passar dig bättre" mumlade Jacob och strök Viktor på ryggen när han höll på att spy.
       "Men han är så snygg, finns ingen snyggare än honom... Ta inte illa upp nu..." snyftade Viktor och spottade för att få bort spyan som var kvar i hans mun.
       "Lugnt, men du, vi går och kollar efter andra grabbar åt dig" sa Jacob som försökte muntra upp Viktor.
       "Nääe, jag sitter bra här" mumlade Viktor och kramade nästan om toalettstolen.
       "Men fan Viktor, vi kan väl åtminstone gå ut från toa? Luktar ju fan piss och spya här inne!" sa Jacob lite högre då musiken utanför höjdes en aning.
       "Mh okej, förlåt.. Vi går ut" mumlade Viktor och ställde sig upp samtidigt som Jacob. De vinglade ut från toa och satte sig i närmaste soffa, vilket var väldigt nära bordet som Adrian satt vid. Viktor märkte det och kände sig obekväm igen.
       "Fan Viktor, skit i honom" suckade Jacob och stötte till honom i armen. Viktor nickade och vände sin blick mot den dansande folkmassan istället.
       "Äe fan, ska haffa brudar nu, ses på måndag eller senare" sa Jacob efter en stund och reste sig hastigt upp. Han försvann snabbt i folkmassan och Viktor satt ensam igen.

       Kommentera

       Arbetar …
       X